fbpx

Multisoft - kurioziteti

Rate this item
(0 votes)

Tokom dugogodišnjeg rada naučili smo da se sve ideje ne mogu ostvariti (mada i dalje u našoj zemlji pokušavamo da budemo inovatori u svom poslu). O našim poslovima možete pogledati u drugim tekstovima, a ovde ćemo navesti neke interesantne i neobične stvari koje su nam se događale.

 

Sajam 1998.

Tokom svečane dodele nagrada najboljim multimedijalnim diskovima koje je dodeljivao Milorad Pavić (tada je i on radio na multimedijalnoj verziji "Hazardskog rečnika") pred sam naš izlazak na scenu da bi primili nagradu za najbolji disk za decu ("Ce De Bukvar") voditeljka programa je javno pročitala da Multisoft trenutno ne može dobiti nagradu jer nije platio cenu izrade plakete. Inače, priznanja je dodeljivala Narodna biblioteka Srbije. Plaketu ćemo, nakon više poziva iz NBS, platiti i dobiti tek 6 godina kasnije.

Read 1520 times

Sa njim smo počeli

Najbolji i najpopularniji disk u Srbiji svih vremena - Najbolji disk na Sajmu knjige - Predstavnik Srbije na Prvom Svetskom Samitu Informatičkog Društva, Ujedinjene Nacije

 • Platite i preuzmite programe
  Platite i preuzmite programe

  Od odluke da kupite multimedijalni obrazovni program, preko downloada i plaćanja, pa sve do njegovog startovanja na vašem računaru može proći samo 5 minuta. Plaćanje možete ostvariti na 2 načina:

 • My Book Machine
  My Book Machine

  UDAHNITE ŽIVOT KNJIGAMA - Kreirajte pripreme za čas, mesečne ili godišnje planove, pomoćna nastavna sredstva, uputstva ili vežbe za rad na času ili kod kuće. Uz MBM Editor one neće imati samo tekstove i statične ilustracije već će biti „žive“, pune multimedijalnih zapisa, umetnutih podataka iz drugim programima, animacija, objekata ili celih Internet stranica, multimedijalnih vežbi i drugih interaktivnih datoteka. Naučite i učenike da kreiraju svoje knjige. U nastavku teksta otvorite neku od MBM knjiga ili pogledajte primer "pisanja" knjige.

 • Digitalne folije i Kreator Folija - Cene (sa velikim popustima)
  Digitalne folije i Kreator Folija - Cene (sa velikim popustima)

  O Kreatoru Folija i Digitalnim folijama znate već putno, a ovde ćemo samo objasniti cene i moguću uštedu.

  SVE CENE POGLEDAJTE U NASTAVKU TEKSTA...

 • Namena programa (po uzrastu korisnika)
  Namena programa (po uzrastu korisnika)

  Naši multimedijalni programi su namenjenim različitim grupama. U narednoj tabeli su navedene ciljne grupe za sve naše originalne programe.

  PREDŠKOLCI (VELIKI POPUST)

  PRVACI (VELIKI POPUST)

  DRUGACI (VELIKI POPUST)

  TREĆACI (VELIKI POPUST)

 • Namena programa (za predavače)
  Namena programa (za predavače)

  Pogledajte kako Vam Multisoft može pomoći u pripremi i izvođenju nastave. Ovde ćemo nabrojati sve programe koje možete koristiti (po predmetima i uzrastima)