fbpx

Od 1. do 4. osnovne: Preuzmite BESPLATNU VESELU GRAMATIKU Featured

Rate this item
(3 votes)

PROGRAM ZA DECU OD 7-10 godina će NAREDNIH 5 NEDELJA biti BESPLATAN

Od 6. aprila, po preuzimanju NOVE verzije našeg popularnog multimedijalnog programa VESELA GRAMATIKA moći ćete da ga, bez ikakve kontrole i plaćanja koristite, dve nedelje duže od planiranog, do 11. MAJA.

Ne morate se registrovati niti unositi bilo kakve podatke! 
Ako imate Windows računar i dete starosti od 7-10 godina garantujemo da će Vam dete nakon ova tri koraka biti zahvalno (a svako od vas će imati više vremena za sebe):

1x Preuzmite (downloadujte) specijalnu verziju program koji se nalazi u jednoj datoteci (OVO RADITE ISLJUČIVO NA WINDOWS RAČUNARU, NE PREKO TELEFONA)

preuzmi

2x razipujte (raspakujte) datoteku u folderu po vlastitom izboru

3x iz raspakovanog foldera "VeselaGramatika2020" pozovite program "START"

Program nema nikakvu instalaciju

Ovim smo godinama zadovoljavali probirljive korisnike koji nisu želeli nikakvu instalaciju, već da se program automatski startuje samim ubacivanjem CD-ROM-a u računar (što i dalje funkcioniše).

S obzirom na različite verzije i različita podešavanja Windowsa, danas je moguće da nečiji Windows ne dozvoljava bilo kakav upis u svojim registrima, pa se zato mogu pojaviti i neke poteškoće, ali koje opet možete otkoloniti za par minuta:

Ako Vam Windows ne dozvoljava startovanje programa

* moguće je da će vam Windows u cilju zaštite samo nakon prvog strartovanja programa još jednom tražiti da potvrdite da li želite da pokrenete program (po otvaranja prozora kao na slici ispod). U tom slučaju, na ekranu sličnom kao što je donja ilustracija, prvo kliknite na "More Info" (u gornjem levom uglu) a zatim i na "Run anyway" (dole desno)

Ako ne vidite ćirilicu na ekranima

* Ukoliko primetite da na bilo kom ekranu ovog programa neka od slova nisu ćirilična, to znači da je Windows Vašeg računara zabranio našem programu instaliranje ćirilična slova. Onda ćete to Vi morati uraditi ručno:

 1. U folderu sa našim programom otvorite folder "fontovi"
 2. Zatim označite (selektujte) sve fajlove iz foldera
 3. Na kraju desnim klikom miša otvorite padajući meni
 4. i izaberite opciju Install (ilustracija ipod)

 

Ovako se koristi program

Ova se igra u programu

Ovako izgledaju zadaci

Kompletno uputstvo za korišćenje programa (KLIKNI)

 

 

Read 2017 times

Sa njim smo počeli

Najbolji i najpopularniji disk u Srbiji svih vremena - Najbolji disk na Sajmu knjige - Predstavnik Srbije na Prvom Svetskom Samitu Informatičkog Društva, Ujedinjene Nacije

 • Platite i preuzmite programe
  Platite i preuzmite programe

  Od odluke da kupite multimedijalni obrazovni program, preko downloada i plaćanja, pa sve do njegovog startovanja na vašem računaru može proći samo 5 minuta. Plaćanje možete ostvariti na 2 načina:

 • My Book Machine
  My Book Machine

  UDAHNITE ŽIVOT KNJIGAMA - Kreirajte pripreme za čas, mesečne ili godišnje planove, pomoćna nastavna sredstva, uputstva ili vežbe za rad na času ili kod kuće. Uz MBM Editor one neće imati samo tekstove i statične ilustracije već će biti „žive“, pune multimedijalnih zapisa, umetnutih podataka iz drugim programima, animacija, objekata ili celih Internet stranica, multimedijalnih vežbi i drugih interaktivnih datoteka. Naučite i učenike da kreiraju svoje knjige. U nastavku teksta otvorite neku od MBM knjiga ili pogledajte primer "pisanja" knjige.

 • Digitalne folije i Kreator Folija - Cene (sa velikim popustima)
  Digitalne folije i Kreator Folija - Cene (sa velikim popustima)

  O Kreatoru Folija i Digitalnim folijama znate već putno, a ovde ćemo samo objasniti cene i moguću uštedu.

  SVE CENE POGLEDAJTE U NASTAVKU TEKSTA...

 • Namena programa (po uzrastu korisnika)
  Namena programa (po uzrastu korisnika)

  Naši multimedijalni programi su namenjenim različitim grupama. U narednoj tabeli su navedene ciljne grupe za sve naše originalne programe.

  PREDŠKOLCI (VELIKI POPUST)

  PRVACI (VELIKI POPUST)

  DRUGACI (VELIKI POPUST)

  TREĆACI (VELIKI POPUST)

 • Namena programa (za predavače)
  Namena programa (za predavače)

  Pogledajte kako Vam Multisoft može pomoći u pripremi i izvođenju nastave. Ovde ćemo nabrojati sve programe koje možete koristiti (po predmetima i uzrastima)