fbpx
Print this page

Preuzmite BESPLATNO (S)LEPO KUCANJE Featured

Rate this item
(0 votes)

PROGRAM ZA UČENJE KUCANJA "NA SLEPO" JE OD SADA BESPLATAN

Ovde možete preuzeti novu verziju našeg popularnog multimedijalnog programa (S)LEPO KUCANJE kako bi ga bez ikakve kontrole i plaćanja koristili DOK NE NAUČITE DA KUCATE, DOK VAM SVI U KUĆI NE NAUČE DA KUCAJU... PA I JOŠ KASNIJE.

Ne morate se registrovati niti unositi bilo kakve podatke! Samo budite uporni i iskoristite kućni pritvor da naučite ono što je već trebalo da znate!

1x Preuzmite (downloadujte) specijalnu verziju program koji se nalazi u jednoj datoteci (OVO RADITE ISLJUČIVO NA WINDOWS RAČUNARU, NE PREKO TELEFONA)

preuzmi

2x razipujte (raspakujte) datoteku u folderu po vlastitom izboru

3x iz raspakovanog foldera "SlepoKucanje2020" pozovite program "START"

Program nema nikakvu instalaciju

Ovim smo godinama zadovoljavali probirljive korisnike koji nisu želeli nikakvu instalaciju, već da se program automatski startuje samim ubacivanjem CD-ROM-a u računar (što i dalje funkcioniše).

S obzirom na različite verzije i različita podešavanja Windowsa, danas je moguće da nečiji Windows ne dozvoljava bilo kakav upis u svojim registrima, pa se zato mogu pojaviti i neke poteškoće, ali koje opet možete otkoloniti za par minuta:

Ako Vam Windows ne dozvoljava startovanje programa

* moguće je da će vam Windows u cilju zaštite samo nakon prvog strartovanja programa još jednom tražiti da potvrdite da li želite da pokrenete program (po otvaranja prozora kao na slici ispod). U tom slučaju, na ekranu sličnom kao što je donja ilustracija, prvo kliknite na "More Info" (u gornjem levom uglu) a zatim i na "Run anyway" (dole desno)

Uputsvo za upotrebu

Program je toliko lak za upotrebu da mu nije potrebno nikakvo uputstvo za korišćenje.

Neregistrovani korisnici

Neregistrovani korisnici će nakon svakog novog naučenog slova ili znakova interpunkcije itd (znači, ukupno oko 50 puta, koliko ima i lekcija) imati pauzu od 15 sekundi da pročitaju nešto o Multisoftovim programima. Ponavljamo da će to biti samo onoliko puta koliko prelazite sa naučenog na nenaučeno slovo, a ne sa jedne na drugu lekciju. Inače, vežbi ima preko 600.

 

 

Read 1961 times