fbpx
Print this page

BESPLATNO preuzmite VEŽBAM ĆIRILICU Featured

Rate this item
(0 votes)

Dete se izigralo sa Ce De Bukvarom, a sada će da VEŽBA ĆIRILICU - program za decu od 5-7 godina će u naredne 3 nedelje biti besplatan

Ovde možete preuzeti novu verziju našeg popularnog multimedijalnog programa VEŽBAM ĆIRILICU kako bi ga bez ikakve kontrole i plaćanja koristili do 27. aprila.

Ne morate se registrovati niti unositi bilo kakve podatke! 
Ako imate Windows računar i dete starosti od 5-7 godina garantujemo da će Vam dete nakon ova tri koraka biti zahvalno (a svako od vas će imati više vremena za sebe):

1x Preuzmite (downloadujte) specijalnu verziju program koji se nalazi u jednoj datoteci (OVO RADITE ISLJUČIVO NA WINDOWS RAČUNARU, NE PREKO TELEFONA)

preuzmi

2x razipujte (raspakujte) datoteku u folderu po vlastitom izboru

3x iz raspakovanog foldera "VezbamCirilicu2020" pozovite program "START"

Program nema nikakvu instalaciju

Ovim smo godinama zadovoljavali probirljive korisnike koji nisu želeli nikakvu instalaciju, već da se program automatski startuje samim ubacivanjem CD-ROM-a u računar (što i dalje funkcioniše).

S obzirom na različite verzije i različita podešavanja Windowsa, danas je moguće da nečiji Windows ne dozvoljava bilo kakav upis u svojim registrima, pa se zato mogu pojaviti i neke poteškoće, ali koje opet možete otkoloniti za par minuta:

Ako Vam Windows ne dozvoljava startovanje programa

* moguće je da će vam Windows u cilju zaštite samo nakon prvog strartovanja programa još jednom tražiti da potvrdite da li želite da pokrenete program (po otvaranja prozora kao na slici ispod). U tom slučaju, na ekranu sličnom kao što je donja ilustracija, prvo kliknite na "More Info" (u gornjem levom uglu) a zatim i na "Run anyway" (dole desno)

Ako ne vidite ćirilicu na ekranima

* Ukoliko primetite da na bilo kom ekranu ovog programa neka od slova nisu ćirilična, to znači da je Windows Vašeg računara zabranio našem programu instaliranje ćirilična slova. Onda ćete to Vi morati uraditi ručno:

  1. U folderu sa našim programom otvorite folder "fontovi"
  2. Zatim označite (selektujte) sve fajlove iz foldera
  3. Na kraju desnim klikom miša otvorite padajući meni
  4. i izaberite opciju Install (ilustracija ipod)

 

Objašnjenje za rad sa ovim programom uopšte nije potrebno, zar ne
svaki objekat ima svoje objašnjenje klikom na desnog miša

 

 

Read 1346 times