fbpx

Multisoft za obrazovanje u XXI veku

U više od četvrt veka postojanja, dve decenije smo izdvojili borbi za modernizaciju obrazovanja. Napravili smo preko 100 obrazovnih multimedijalnih programa i nastavnih sredstava namenjenih deci, učenicima, nastavnicima i IT profesionalcima. Njihov kvalitet je dokazan nagradama i priznanjima. Čak i u svetu!

Nakon 6 miliona pregleda brojimo ponovo od nule

Rate this item
(0 votes)

Poslednju verziju sajta multisoft.co.rs smo napravili pre 7 godina, a pre njega još nebrojeno njih (sa domenom .yu). Danas smo opet pustili novi sajt, novo okruženje i novi domen -> sve smo sada postavili na multisoft.rs i njegove poddomene. A što se tiče statistike, ponovo krećemo od nule.

Pretposlednjim sajtom morali smo da obrišemo sve brojače koji su pokazali da je pročitano skoro 4.000.000 naših Internet stranica.

Pre 7 godina napisali smo sledeće:

"Nakon 3,889,813 ponovo od nule

Zbog promene adrese domena, totalno nove (pete) verzije sajta i velike količine podataka, molimo Vas da nam, ako pronađete greške, ne zamerite. Sajt nakon skoro 4 miliona posetilaca kreće od nule.

Ovo je peta verzija sajta. I kako se godinama usavršavamo i pravimo sve bolje programe, mislimo da ćete i sa sajtom biti zadovoljniji. I molimo sve dobronamerne korisnike da nam se jave u slučaju greške ili nemogućnosti preuzimanja pojedinih uputstava, zakrpa ili cenovnika. U početku će sigurno biti i takvih propusta, ali dozvolite nam da grešimo još nekoliko dana.

Takođe se izvinjavamo i svim starim registrovanim korisnicima sajta što će morati ponovo da se registruju. Ali toliko se nagomilalo adresa sa .yu domena, da zaista ne bi imalo smisla držati ih u arhivi. Pogotovo što je veliki broj korisnika promenio i provajdera.

Puno Vas pozdravlja,

Multisoft Internet Team"

Danas još jednom moramo da napišemo:

Ovo je statistika našeg sajta na dan 12.2.2016:

Članovi : 6781
Sadržaj : 412
Broj pregleda članka : 2265544

Što znači da su do sada naše stranice korisnici otvarali preko 6 miliona puta. Međutim, brojanje korisnika nije važno ako će vama ovaj sajt biti komforniji za rad i pronalaženje interesantnih stvari. 

 

Read 2912 times

Sa njim smo počeli

Najbolji i najpopularniji disk u Srbiji svih vremena - Najbolji disk na Sajmu knjige - Predstavnik Srbije na Prvom Svetskom Samitu Informatičkog Društva, Ujedinjene Nacije

 • Platite i preuzmite programe
  Platite i preuzmite programe

  Od odluke da kupite multimedijalni obrazovni program, preko downloada i plaćanja, pa sve do njegovog startovanja na vašem računaru može proći samo 5 minuta. Plaćanje možete ostvariti na 2 načina:

 • My Book Machine
  My Book Machine

  UDAHNITE ŽIVOT KNJIGAMA - Kreirajte pripreme za čas, mesečne ili godišnje planove, pomoćna nastavna sredstva, uputstva ili vežbe za rad na času ili kod kuće. Uz MBM Editor one neće imati samo tekstove i statične ilustracije već će biti „žive“, pune multimedijalnih zapisa, umetnutih podataka iz drugim programima, animacija, objekata ili celih Internet stranica, multimedijalnih vežbi i drugih interaktivnih datoteka. Naučite i učenike da kreiraju svoje knjige. U nastavku teksta otvorite neku od MBM knjiga ili pogledajte primer "pisanja" knjige.

 • Digitalne folije i Kreator Folija - Cene (sa velikim popustima)
  Digitalne folije i Kreator Folija - Cene (sa velikim popustima)

  O Kreatoru Folija i Digitalnim folijama znate već putno, a ovde ćemo samo objasniti cene i moguću uštedu.

  SVE CENE POGLEDAJTE U NASTAVKU TEKSTA...

 • Namena programa (po uzrastu korisnika)
  Namena programa (po uzrastu korisnika)

  Naši multimedijalni programi su namenjenim različitim grupama. U narednoj tabeli su navedene ciljne grupe za sve naše originalne programe.

  PREDŠKOLCI (VELIKI POPUST)

  PRVACI (VELIKI POPUST)

  DRUGACI (VELIKI POPUST)

  TREĆACI (VELIKI POPUST)

 • Namena programa (za predavače)
  Namena programa (za predavače)

  Pogledajte kako Vam Multisoft može pomoći u pripremi i izvođenju nastave. Ovde ćemo nabrojati sve programe koje možete koristiti (po predmetima i uzrastima)