fbpx

Registrovanje telefonom

Rate this item
(0 votes)

Pre nego što pokušate da se registrujete putem telefona, probajte da dobijete registraciju direktno putem Interneta. Zašto ne bi iskoristili prednost korišćenja Interneta i uštedeli i vreme i novac? Internet radi 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji, a Multisoftova ekipa za registraciju samo radnim danima od 10-14. Koristite Internet!

Ako ipak želite da registraciju obavite telefonom, prvo ubacite disk u CD-ROM drajv ili ga pozovite sa hard diska, i tek kada Vam se pojavi Identifikacioni Broj pozovite Multisoft na +381-31-510-04, 510-440. Ne zaboravite da će službenici Multisofta tražiti od vaš i Serijski Broj sa nalepnice koja se nalazi na omotu ili kutiji diska (najčešće ispod samog diska) ili iz e-maila (ako ste program preuzeli preko Interneta). Serijskim brojem dokazujete da je disk originalan Multisoftov proizvod.

Ako niste sigurni kako se to radi ili imate neku našu mnogo stariju verziju programa, pogledajte nastavak ovog teksta.

Ako na vašem disku nemate ovakav registracioni ekran, onda to znači da imate neku našu stariju verziju programa. To ne znači da program neće raditi, nego da vam je samo drugom bojom ofarban prostor u koji morate da unesete Registracioni Broj koji dobijate od Multisofta na dva načina (telefonom ili direktno sa registracione strane).

Može da se desi da na nekom registracionom ekranu (starije verzije nekih naših programa) umesto dugmeta sa nazivom "Aktivacija" piše "Registracija" ili "Registruj me" ili "Registruj proizvod" što je u suštini ista stvar. Kada popunite Registracioni Broj slobodno kliknite na registraciono dugme.

Read 2169 times

Sa njim smo počeli

Najbolji i najpopularniji disk u Srbiji svih vremena - Najbolji disk na Sajmu knjige - Predstavnik Srbije na Prvom Svetskom Samitu Informatičkog Društva, Ujedinjene Nacije

 • Platite i preuzmite programe
  Platite i preuzmite programe

  Od odluke da kupite multimedijalni obrazovni program, preko downloada i plaćanja, pa sve do njegovog startovanja na vašem računaru može proći samo 5 minuta. Plaćanje možete ostvariti na 2 načina:

 • My Book Machine
  My Book Machine

  UDAHNITE ŽIVOT KNJIGAMA - Kreirajte pripreme za čas, mesečne ili godišnje planove, pomoćna nastavna sredstva, uputstva ili vežbe za rad na času ili kod kuće. Uz MBM Editor one neće imati samo tekstove i statične ilustracije već će biti „žive“, pune multimedijalnih zapisa, umetnutih podataka iz drugim programima, animacija, objekata ili celih Internet stranica, multimedijalnih vežbi i drugih interaktivnih datoteka. Naučite i učenike da kreiraju svoje knjige. U nastavku teksta otvorite neku od MBM knjiga ili pogledajte primer "pisanja" knjige.

 • Digitalne folije i Kreator Folija - Cene (sa velikim popustima)
  Digitalne folije i Kreator Folija - Cene (sa velikim popustima)

  O Kreatoru Folija i Digitalnim folijama znate već putno, a ovde ćemo samo objasniti cene i moguću uštedu.

  SVE CENE POGLEDAJTE U NASTAVKU TEKSTA...

 • Namena programa (po uzrastu korisnika)
  Namena programa (po uzrastu korisnika)

  Naši multimedijalni programi su namenjenim različitim grupama. U narednoj tabeli su navedene ciljne grupe za sve naše originalne programe.

  PREDŠKOLCI (VELIKI POPUST)

  PRVACI (VELIKI POPUST)

  DRUGACI (VELIKI POPUST)

  TREĆACI (VELIKI POPUST)

 • Namena programa (za predavače)
  Namena programa (za predavače)

  Pogledajte kako Vam Multisoft može pomoći u pripremi i izvođenju nastave. Ovde ćemo nabrojati sve programe koje možete koristiti (po predmetima i uzrastima)