fbpx
Print this page

Snežana i 7 patuljaka

Rate this item
(2 votes)
Multimedijalni program za decu - Snežana i sedam patuljka

Animirana slikovnica "Snežana i sedam patuljaka" kroz ilustracije, naraciju i animaciju uvodi naše najmlađe korisnike, kako u svet najlepših bajki na svetu, tako i u novi, informatički svet.

 • Ilustracije
 • Naracija
 • Animacija
 • Zvučni zapisi
 • Prosto i intuitivno okruženje

Cene

- Disk 499 din - Download 3.90 € (kartice i PayPal) 499 din (na račun) - SVI POPUSTI ! Školska verzija Školski kompleti 

O programu

Multimedijalni program ima puno ilustracija za decu - ne zahteva poznavanje rada na računaru
Uz pomoć nekoliko stotina ilustracija i zvučnih zapisa i kroz jednostavno i deci asocijativno okruženje, rad sa ovim programom ne zahteva poznavanje rada na računaru.
Multimedijalni program deca mogu prelistavati kao strip, slušati kao priču sa audio kasete ili diska

Program deca mogu prelistavati kao strip, slušati kao priču sa audio kasete ili diska, gledati kao crtani film ili ga koristiti na najsavremeniji interaktivan način, posmatrajući animacije sa mogućnošću preskakanja, zaustavljanja, premotavanja ili pak ponavljanja bilo koje scene i pojedinačnih dijaloga.

Multimedijalni program se može koristiti i kao dopunsko obrazovno sredstvo kod učenja čitanja
U isto vreme, program se može koristiti i kao dopunsko obrazovno sredstvo kod učenja čitanja.

 

Animirana slikovnica Snežana i sedam patuljaka je, po rečima autora, efektan spoj priča koje su slušali naše bake i deke sa slikovnicama koje su gledali i čitali naše mame i tate, crtačima i audio-kasetama koje su koristili naša starija braća i sestre, upakovan u novu računarsku tehnologiju koju koristimo mi, klinci rođeni krajem prethodnog ili početkom ovog veka... - Svet kompjutera

Additional Info

 • Izvod iz recenzije:

   

  Kompanija Multisoft, daleko najproduktivniji domaći izdavač multimedijalnih programa za najmlađe korisnike računara, predstavila je nedavno još jedno interesantno izdanje iz edicije „Za decu”, zasnovano na jednoj od najpopularnijih bajki, o lepoj Snežani i njenim šumskim prijateljima.

  Snežana i sedam patuljaka je zanimljivo interaktivno štivo, prvo izdanje u seriji Najlepše bajke sveta. Program je zamišljen kao mešavina knjige, slikovnice, audio-kasete i crtanog filma, a realizovan je kao multimedijalni strip koji korisniku omogućava da sluša naraciju i prati priču kroz seriju kratkih stripskih sekvenci, obogaćenih jednostavnim animacijama. Radnja je izdeljena na veći broj scena ograničenog trajanja koje se po želji mogu preskakati ili ponavljati, što je najbolji način za održavanje pažnje mladog čitaoca (priča o Snežani je isuviše kompleksna da bi je dete lako „svarilo” u jednom dahu, mada postoji mogućnost da se čitav animirani film prikaže odjednom). Tekst koji izgovara narator ispisan je u stripskim oblačićima, tako da je omogućeno i uvežbavanje čitanja i pravilnog izgovora reči. Najmlađi korisnici mogu da isključe oblačiće i svu pažnju usmere na ilustracije i naraciju.

  Korisničko okruženje programa slično je ranijim izdanjima edicije „Za decu” i uključuje bogat grafički interfejs, originalne crteže likova, raznovrsnu zvučnu podlogu i intuitivan upravljački interfejs, zahvaljujući kojem rad s programom ne zahteva poznavanje rada na računaru.

  Animirana slikovnica Snežana i sedam patuljaka je, po rečima autora, efektan spoj priča koje su slušali naše bake i deke sa slikovnicama koje su gledali i čitali naše mame i tate, crtaćima i audio-kasetama koje su koristili naša starija braća i sestre, upakovan u novu računarsku tehnologiju koju koristimo mi, klinci rođeni krajem prethodnog ili početkom ovog veka...

  Svet kompjutera

Read 5688 times

Media

Image Gallery

7s15.jpg 7s18.jpg 7s2.jpg

7s20.jpg 7s3.jpg 7s4.jpg

7s5.jpg 7s9.jpg