fbpx

Stari seminari

Rate this item
(0 votes)

Multisoft je tokom školske 2008/2009. školske godine održao više sesija akreditovanog seminara "Da svaka učionica bude multimedijalna" (kod Zavoda smo konkurisali za još jedan semiar - "Kontrola rada u računarskim učionicama", ali za njega nismo dobili akreditaciju).

U drugom polugodištu iste školske godine, postavili smo i Internet verziju istog seminara, ali smo nakon nekoliko meseci dobili preporuku da prekinemo sa obukom putem Interneta, jer se korišćenja Interneta u obrazovanju prosvetnih radnika planira tek za nekoliko godina. Ipak, na našim stranicama možete pogledati evaulacije koje smo dobili tokom rada na Internetu (što će opet pokazati da je prestanak obuke putem Interneta kardinalna greška).

 

Seminari za profesore. Jeftino!
ovako može izgledati i reklama za Vaše seminare

Na ovim stranicama (pozovite ih iz menija "Za škole" sa leve strane) možete pogledati koji su sve prosvetni radnici završili seminare (posebno za vojvođanske prosvetne radnike jer su oni najviše i posećivali naš seminar), a dajemo i spisak onih koji nam nisu poslali sve obavezne "domaće zadatke", tj. radove bez kojih neće dobiti sertifikat.

Ponuda izrade Internet verzije Vašeg seminara

Svima koji održavaju "klasične" seminare širom Srbije, Multisoft nudi mogućnost izrade Internet verzije seminara. Kako bi funkcionisao seminar, možete pogledati na primeru našeg seminara "Da svaka učionica bude multimedijalna".

Ulaz u seminar

Da bi posetili seminar, prethodno je potrebno da se prijavite (u vrhu stranice unesite Vaše korisničko ime i lozinku), a zatim da kliknete na odgovarajući seminar koji želite da posetite. Odmah nakon uspešne prijave u meniju Seminari sa leve strane dobićete dodatne veze za otvaranje istih.

Ovo je bilo uputstvo za ulazak na seminar na starom Multisoftovom sajtu. Da bi pogledali još uvek aktuelne filmove (bez obzira što su davno urađeni) sa našeg starog seminara, uskoro ćete moći da pronađete linkove i na ovom sajtu.

Novi seminari

U narednoj godini Multisoft će napraviti još nekoliko besplatnih seminara koji će Vam pomoći da uspešno koristite informatička sredstva u nastavi. Za to je samo potrebno da imate korisničko ime i lozinku za ove Internet stranice.

Read 1091 times

Sa njim smo počeli

Najbolji i najpopularniji disk u Srbiji svih vremena - Najbolji disk na Sajmu knjige - Predstavnik Srbije na Prvom Svetskom Samitu Informatičkog Društva, Ujedinjene Nacije

Preporuka za nastavnike

 • Namena programa (za predavače)
  Namena programa (za predavače)

  Pogledajte kako Vam Multisoft može pomoći u pripremi i izvođenju nastave. Ovde ćemo nabrojati sve programe koje možete koristiti (po predmetima i uzrastima)

 • My Book Machine
  My Book Machine

  UDAHNITE ŽIVOT KNJIGAMA - Kreirajte pripreme za čas, mesečne ili godišnje planove, pomoćna nastavna sredstva, uputstva ili vežbe za rad na času ili kod kuće. Uz MBM Editor one neće imati samo tekstove i statične ilustracije već će biti „žive“, pune multimedijalnih zapisa, umetnutih podataka iz drugim programima, animacija, objekata ili celih Internet stranica, multimedijalnih vežbi i drugih interaktivnih datoteka. Naučite i učenike da kreiraju svoje knjige. U nastavku teksta otvorite neku od MBM knjiga ili pogledajte primer "pisanja" knjige.

 • Digitalne folije i Kreator Folija - Cene (sa velikim popustima)
  Digitalne folije i Kreator Folija - Cene (sa velikim popustima)

  O Kreatoru Folija i Digitalnim folijama znate već putno, a ovde ćemo samo objasniti cene i moguću uštedu.

  SVE CENE POGLEDAJTE U NASTAVKU TEKSTA...

 • Vesela nauka - testiranje u računarskim učionicama
  Vesela nauka - testiranje u računarskim učionicama

  Iskoristite već postojećih 10.000 zadataka iz matematike, gramatike i sveta oko nas za niže rezrede osnovne škole i za par trenutaka napravite test koji će učenici raditi u računarskoj učionici. U ovom slučaju ni vama, a ni đacima nije potrebno računarsko iskustvo!

 • Šta o on-line seminaru kažu Vaše kolege

  U ovom tekstu kopirali smo apsolutno sve tekstove (mailove) koje smo dobili od polaznika on-line seminara "Da svaka učionica bude multimedijalna" koji je ujedno i bio prvi seminar ove vrste (održan pre skoro 10 godina). Seminar je, dok nije bio ugašen, za mesec dana završilo preko 700 zadovoljnih nastavnika.