fbpx

Seminar iz fotelje

Rate this item
(0 votes)

Akreditovan 24-časovni seminar na Internetu!
KATALOŠKI BROJ 102 - OBAVEZAN

Svi prijavljeni mogu posetiti seminar na sledeći način: prijavite se (korisničko ime i lozinka) u gornjem desnom uglu, zatim kliknite u gornjem meniju "Za škole", a zatim u meniju "Za škole" sa leve strane kliknite na "SEMINAR - Da svaka učionica bude multimedijalna". 

Opustite se u svojoj omiljenoj fotelji i dozvolite Vašem virtuelnom učitelju da Vas uz neposrednu komunikaciju provede kroz seminar "Da svaka učionica bude multimedijalna". Odslušajte predavanja i uradite vežbe kada budete imali vremena (jer naš virtuelni učitelj nikada ne spava). Uštedite i vreme i novac, a opet obezbedite sertifikat za obavezan i akreditovan seminar od 24 časa!

 • Za seminar koji inicijalno košta 6000 dinara po polazniku plus hrana, piće, putni troškovi i 3 dnevnice, platite samo trećinu.
 • Cena - od 2000 do 4000 dinara (sa PDV-om).
 • O ušteđenom slobodnom vremenu (ceo vikend) ne treba ni govoriti!

Iskoristite nove Internet tehnologije i odslušajte seminar bez ulaska u računarsku učionicu u svojoj školi ili čak odlaska u neki drugi grad. Kada se prijavite na seminar, Multisoft će Vašem privatnom ili školskom računaru prosleđivati tekstualne, zvučne, slikovne i filmske materijale, a zatim u realnom vremenu pratiti Vašu kompletnu aktivnost. Vaše je samo da odgledate pojedinačne časove, a nakon njih odgovorite na odgovarajuća pitanja kako bi potvrdili naučeno. Naš program dozvoljava više mogućnosti među kojima su obavezno gledanje svog materijala i test posle njega i obavezno polaganje testa samo ako mislite da možete da preskočite neku lekciju.

Na Vama je da sami izaberete kada ćete čitati, gledati i slušati predavanja. Mi Vas u tome uopšte nećemo ograničavati. Na Vama je da odlučite da li ćete otslušati predavanja za jedan dan ili ćete seminar "virtuelno" pohađati mesec dana. Najvažnije je da ćete za seminar koristiti Vaše slobodno vreme po izboru. Bez obzira da li su to jutarnji ili noćni časovi. Naši programi rade 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji. Napomenimo da svaki od časova (koji je podeljen u više sekvenci), u želji da Vam omogućimo lakše razumevanje, možete pregledati koliko god želite puta. Isto tako možete i preskočiti neke od časova, ali pre toga potvrdili znanje iz preskočenih tema (odgovaraćete na pitanja koja se obrađuju na preskočenim časovima).

Sadržaj seminara je isti kao i seminara koji bi pohađali u nekoj računarskoj učionici u Beogradu, Novom sadu, Nišu, Užicu ili bilo kom drugom mestu. Svi materijali su isti kao što bi ih gledali u Sava Centru, nekom od Regionalnih centara za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju ili u Vašoj školi. Ova najnovija tehnologija održavanja seminara kao i naš materijal sa seminara koji prati najnovija svetska dostignuća u obrazovanju, omogućiće Vam da uprkos finansijskoj krizi i dalje budete deo sveta.

Od skoro 100 sati izabraćete materijale po izboru - teme za sve profesore su iste, ali primeri su različiti

Materijali su ne samo složeni po vrsti hardvera i softvera, već i po temama koje nekada više interesuju profesore razredne nastave, a nekada profesore hemije i fizike. Iako, kada se saberu sva predavanja i filmovi, ovaj seminar ima 4 puta više materijala, predavači će pojedine materijale gledati i koristiti po izboru. Pitanja na testovima će biti uopštena i najčešće neće biti vezana za filmove. 

Način prijavljivanja

Kontaktirate Multisoft i na osnovu spiska polaznika i uplate dobijate odgovarajući broj korisničkih naloga (svaki nalog traje mesec dana od dana otvaranja)

Cena

2000 dinara (preko 70 polaznika)
2500 dinara (od 41-70 polaznika)
3000 dinara (od 26-40 palaznika)
3400 dinara (od 11-25 polaznika)
3700 dinara (od 6-10 palaznika)
4000 dinara (pojedinačne uplate)

Klasičan seminar

6000 dinara + hrana + piće + dnevnice + putni troškovi

Potreban hardver i softver

Računar i ADSL, kablovska ili bežična Internet veza

Rad na seminaru

Prijavljujete se na našem sajtu sa Vašim korisničkim imenom i lozinkom, a zatim sledite uputstva na srpskom jeziku. Tokom rada program će Vas sam obavestiti do kog časa ste stigli, nastaviće da Vam prikazuje lekcije, imaćete brojne mogućnosti i materijale, po potrebi i živi kontakt sa predavačem i ostalim polaznicima, a kada se umorite od predavanja jednostavno se odjavite sa sajta.
 
S obzirom da ovaj isti seminar pohađaju od profesora razredne nastave do profesora informatike, ovakvom organizacijom možemo obezbediti da nakon prijave Vašeg predmeta interesovanja u pojedinim lekcijama dobijate demonstracije i filmove vezane baš za Vaš predmet.
 
Ukupan broj predavanja i vežbi, zajedno sa testovima (prosta pitanja kojim ćete dokazati da ste pratili lekcije) trajaće 24 časa.

Ako za mesec dana pređete sve časove sertifikat dobijate poštom.

Kompletna pitanja i odgovori u vezi seminara nalaze se na ovom linku.

Read 1148 times

Sa njim smo počeli

Najbolji i najpopularniji disk u Srbiji svih vremena - Najbolji disk na Sajmu knjige - Predstavnik Srbije na Prvom Svetskom Samitu Informatičkog Društva, Ujedinjene Nacije

Preporuka za nastavnike

 • Namena programa (za predavače)
  Namena programa (za predavače)

  Pogledajte kako Vam Multisoft može pomoći u pripremi i izvođenju nastave. Ovde ćemo nabrojati sve programe koje možete koristiti (po predmetima i uzrastima)

 • My Book Machine
  My Book Machine

  UDAHNITE ŽIVOT KNJIGAMA - Kreirajte pripreme za čas, mesečne ili godišnje planove, pomoćna nastavna sredstva, uputstva ili vežbe za rad na času ili kod kuće. Uz MBM Editor one neće imati samo tekstove i statične ilustracije već će biti „žive“, pune multimedijalnih zapisa, umetnutih podataka iz drugim programima, animacija, objekata ili celih Internet stranica, multimedijalnih vežbi i drugih interaktivnih datoteka. Naučite i učenike da kreiraju svoje knjige. U nastavku teksta otvorite neku od MBM knjiga ili pogledajte primer "pisanja" knjige.

 • Digitalne folije i Kreator Folija - Cene (sa velikim popustima)
  Digitalne folije i Kreator Folija - Cene (sa velikim popustima)

  O Kreatoru Folija i Digitalnim folijama znate već putno, a ovde ćemo samo objasniti cene i moguću uštedu.

  SVE CENE POGLEDAJTE U NASTAVKU TEKSTA...

 • Vesela nauka - testiranje u računarskim učionicama
  Vesela nauka - testiranje u računarskim učionicama

  Iskoristite već postojećih 10.000 zadataka iz matematike, gramatike i sveta oko nas za niže rezrede osnovne škole i za par trenutaka napravite test koji će učenici raditi u računarskoj učionici. U ovom slučaju ni vama, a ni đacima nije potrebno računarsko iskustvo!

 • Šta o on-line seminaru kažu Vaše kolege

  U ovom tekstu kopirali smo apsolutno sve tekstove (mailove) koje smo dobili od polaznika on-line seminara "Da svaka učionica bude multimedijalna" koji je ujedno i bio prvi seminar ove vrste (održan pre skoro 10 godina). Seminar je, dok nije bio ugašen, za mesec dana završilo preko 700 zadovoljnih nastavnika.