Programe možete na kupiti na više načina

Skoro svi programi se mogu kupiti, preuzeti i platiti na više načina: preko Interneta, bankarske uplate ili plaćanjem poštaru (na vratima)

Sve vrste kupovine

Multisoft Vam nudi nekoliko načina kupovine naših proizvoda. A Vi izaberite najbolji.

 Kupovina dodatnih registracija je prošlost i ne može se više automatski obavljati preko Internet prodavnice ili direktnom uplatom na naš žiro račun bez prethodnog dogovora sa Multisoftom.

Registracije više ne prodajemo jer danas možete jednostavno kliknuti na sajtu i naručiti novu verziju programa sa već određenim brojem registracija (aktivacija). Svaka kupovina podrazumeva da ćete dobiti ili disk ili download link sa novom verzijom programa koji radi i 64-bitnom Windowsu.

 

Za sve u svetu sa platnim karticama i PayPal nalozima je omogućena

Kupovina Multisoftovih obrazovnih programa sa kompletnim kopiranjem, plaćanjem i automatizovanom registracijom preko Interneta
BEZ CARINE
BEZ POŠTARINE
BEZ ČEKANJA
Uštedite vreme i novac i klikom iz fotelje platite, kopirajte, registrujte i koristite naše obrazovne diskove!

Multisoft ima preko 100 proizvoda namenjenih školama.

Namena svih programa po predmetima

Novo - SVI PROGRAMI ZA NOVE, DIGITALNE UČIONICE

Sve o digitalnim folijama

Cene Kreatora Folija i svih Digitalnih folija (školske licence)

Prenosni IT kompleti.

U našoj virtuelnoj prodavnici možete
- kupiti diskove (platiti pouzećem ili preko žiro računa)
- downloadovati programe (platiti preko žiro računa)
Za preuzimanje i plaćanje programa kreditnim karticama i PayPal nalozima kliknite ovde.

OBRATITE PAŽNJU NA VELIKE POPUSTE!
Kupovinom paketa možete uštedeti čak i do 50%, a ako preuzimate programe preko Interneta ušteda je još veća!

Zbog velike cene avionskog prevoza pošiljki, prestali smo sa ponudom opcije slanja diskova u inostranstvo (ne važi za Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu) jer smatramo da u XXI veku, kada naše programe možete downloadovati i platiti za nekoliko sekundi, slanje pošiljki i nema smisla.

Ako ipak smatrate da imate specifičnu situaciju koju bi mi trebali da razumemo i ipak želite da u inostranstvu dobijete naše originalne diskove u originalnim pakovanjima, pročitajte nastavak tekst a onda nas kontaktirajte

Kupovinu preko žiro računa mogu iskoristiti svi korisnici (i škole i pojedinci), bez obzira da li kupuju diskove ili downloaduju programe. Procedura je sledeća:

Ako diskove ne možete kupiti u komšiluku i ne želite da ih downloadujete, naručite ih i platite poštaru

Verovatno da ovu opciju ne treba mnogo objašnjavati, osim da ukupna cena koju ćete platiti poštaru zavisi od cene diskova, Vaše adrese i nastojanja naše pošte da nam što više zagorča uslove poslovanja jer dodatno naplaćuje 2,5% za neku vrstu osiguranja.

Najviše štedite direktnom kupovinom

Ipak, najviše štedite je direktnom kupovinom dobijate i mogućnost nabavki kompleta diskova sa popustom do 50%. Ako pak želite sami da izaberete više diskova dobijate popust na iznos.

UĐITE U NAŠU PRODAVNICU, POGLEDAJTE SVE NAŠE CENE (SA VELIKIM POPUSTIMA) I NARUČITE

Obratite pažnju da mnogo najveće popuste dobijate naručivanjem programskih paketa (više programa u jednom pakovanju ili na jednom DVD-ju)

Sa njim smo počeli

Najbolji i najpopularniji disk u Srbiji svih vremena - Najbolji disk na Sajmu knjige 1998. - Predstavnik Srbije na Prvom Svetskom Samitu Informatičkog Društva, Ujedinjene Nacije 2006.

 • Platite i preuzmite programe
  Platite i preuzmite programe

  Od odluke da kupite multimedijalni obrazovni program, preko downloada i plaćanja, pa sve do njegovog startovanja na vašem računaru može proći samo 5 minuta. Plaćanje možete ostvariti na 2 načina:

 • Dodatni popust !!!
  Dodatni popust !!!

  Za kupovinu:

  1x više pojedinačnih diskova (CD-ROM ili DVD) u kompletu

  2x više programa na jednom DVD pakovanju - "Multipak"

  3x putem direktnog download-a (preuzimanja) više programa

  dobijate NAJNIŽE CENE! Pogledajte ih (najveće popuste smo dodatno označili):

 • My Book Machine
  My Book Machine

  UDAHNITE ŽIVOT KNJIGAMA - Kreirajte pripreme za čas, mesečne ili godišnje planove, pomoćna nastavna sredstva, uputstva ili vežbe za rad na času ili kod kuće. Uz MBM Editor one neće imati samo tekstove i statične ilustracije već će biti „žive“, pune multimedijalnih zapisa, umetnutih podataka iz drugim programima, animacija, objekata ili celih Internet stranica, multimedijalnih vežbi i drugih interaktivnih datoteka. Naučite i učenike da kreiraju svoje knjige. U nastavku teksta otvorite neku od MBM knjiga ili pogledajte primer "pisanja" knjige.

 • Digitalne folije i Kreator Folija - Cene
  Digitalne folije i Kreator Folija - Cene

  Priče o načinu unapređenja predavanja korišćenjem Kreatora Folija i Digitalnih folija možete pročitati koristeći linkove u menijima sa leve strane, a ovde ćemo samo prikazati cene i moguću uštedu.

 • Namena programa (po uzrastu korisnika)
  Namena programa (po uzrastu korisnika)

  Naši multimedijalni programi su namenjenim različitim grupama. U narednoj tabeli su navedene ciljne grupe za sve naše originalne programe.

 • Namena programa (za predavače)
  Namena programa (za predavače)

  Pogledajte kako Vam Multisoft može pomoći u pripremi i izvođenju nastave. Ovde ćemo nabrojati sve programe koje možete koristiti (po predmetima i uzrastima)