fbpx
Cenovnici

Cenovnici

Svi Multisoftovi cenovnici

Iskoristite nove računarske kabinete na pravi način!

Multipack - Kupite više programa u jednoj kutiji!

Svim školama koje su dobile savremene digitalne kabinete ili prenosni računar i video projektor nudimo specijalnu ponudu kompletne edicije "Multisoft za đake" u kojoj se nalazi 41 program!

Uz njih ćete unaprediti rad i iskoristiti sve prednosti novih digitalnih učionica. I što je takođe važno, po dosta nižoj ceni nego što su odgovarajući ili čak identični proizvodi na svetskom tržištu.

Kako nemaju instalacije, programe ćete moći da implementirate u nastavi za nekoliko minuta.

O Kreatoru Folija i Digitalnim folijama znate već putno, a ovde ćemo samo objasniti cene i moguću uštedu.

SVE CENE POGLEDAJTE U NASTAVKU TEKSTA...

Iskoristite već postojećih 10.000 zadataka iz matematike, gramatike i sveta oko nas za niže rezrede osnovne škole i za par trenutaka napravite test koji će učenici raditi u računarskoj učionici. Ovde ni vama, a ni đacima nije potrebno računarsko iskustvo!

Za 90 računrskih mesta (a ne 90 računara) uštede su sledeće:

  • ušteda u nabavci računara 14.500 evra
  • godišnja ušteda u električnoj energiji 3.300 evra
  • petogodišnnja ušteda u održavanju računara 13.000 evra
  • petogodišnja ušteda u električnoj energiji 16.500 evra
  • ušteda u šestoj godini kod nabavke novih računara 21.000 evra
  • + VELIKA ušteda u kupovini programa

Uporedite cene kompletne IT infrastrukture bez i sa nComputingom u nastavku teksta...

Multisoft od 2008. godine proizvodi ili uvozi i hardver potreban za obrazovne ustanove. On će Vam sa jedne strane dosta pomoći u osavremenjavanju nastave, a sa druge strane višestruko smanjiti budžet istog osavremenjavanja. Za sada se to odnosi na prenosne IT komplete (sa uštedom u brzini, komforu i ceni), a od septembra još dodatne hardverske komponente. Pogledajte priče o njima u meniju sa leve strane. Ali opet uz saznanje da je čak i hardver jeftiniji za škole!

Iako puna, naša DIGITALNA TORBA ZA ČETVRTAKE je nikad lakša (i JEFTINIJA!) - i za nabavku i za korišćenje. Programi se mogu nabaviti pojedinačno ili u kompletima (najveći sadrži čak 7 programa). Najbrži način je ONLINE kupovina i preuzimanje - direktno sa neta. Onaj malo sporiji je starinski - naručite mailom, a DVD disk ili USB memoriju sa programima platite pouzećem.

Iako puna, naša DIGITALNA TORBA ZA DRUGAKE je nikad lakša (i JEFTINIJA!) - i za nabavku i za korišćenje. Programi se mogu nabaviti pojedinačno ili u kompletima (najveći sadrži čak 8 programa). Najbrži način je ONLINE kupovina i preuzimanje - direktno sa neta. Onaj malo sporiji je starinski - naručite mailom, a DVD disk ili USB memoriju sa programima platite pouzećem.

Iako puna, naša DIGITALNA TORBA ZA PREDŠKOLCE je nikad lakša (i JEFTINIJA!) - i za nabavku i za korišćenje. Programi se mogu nabaviti pojedinačno ili u kompletima (najveći sadrži čak 5 programa). Najbrži način je ONLINE kupovina i preuzimanje - direktno sa neta. Onaj malo sporiji je starinski - naručite mailom, a DVD disk ili USB memoriju sa programima platite pouzećem.

Iako puna, naša DIGITALNA TORBA ZA TREĆAKE je nikad lakša (i JEFTINIJA!) - i za nabavku i za korišćenje. Programi se mogu nabaviti pojedinačno ili u kompletima (najveći sadrži čak 7 programa). Najbrži način je ONLINE kupovina i preuzimanje - direktno sa neta. Onaj malo sporiji je starinski - naručite mailom, a DVD disk ili USB memoriju sa programima platite pouzećem.

Iako puna, naša DIGITALNA TORBA ZA PRVAKE je nikad lakša (i JEFTINIJA!) - i za nabavku i za korišćenje. Programi se mogu nabaviti pojedinačno ili u kompletima (najveći sadrži čak 14 programa). Najbrži način je ONLINE kupovina i preuzimanje - direktno sa neta. Onaj malo sporiji je starinski - naručite mailom, a DVD disk ili USB memoriju sa programima platite pouzećem.

Sa njim smo počeli

Najbolji i najpopularniji disk u Srbiji svih vremena - Najbolji disk na Sajmu knjige - Predstavnik Srbije na Prvom Svetskom Samitu Informatičkog Društva, Ujedinjene Nacije