fbpx

KOŠARKA (velika multimedijalna enciklopedija, 2014)

Rate this item
(0 votes)
kosarka 2010 omot 160

NOVA VERZIJA NA DVD-U
KOJU NE SMETE PROPUSTITI

Kroz više od 2.500 fotografija, 630 minuta filma i na hiljade rezultata i tabela upoznaćete svu lepotu košarke i saznaćete kako su naše reprezentacije (od početaka svih takmičenja pa sve do kraja 2013) osvojile preko 100 medalja na olimpijadama, svetskim i evropskim prvenstvima.

 • Pravila
 • Zanimljivosti
 • 2500 fotografija
 • 630 minuta filma!!!
 • Hiljade rezultata i tabela

Cene

- DVD Disk 879 din

O programu

Sledeći aktuelna događanja, Multisoft je uradio novu verziju multimedijalne enciklopedije o našem najtrofejnijem sportu (na olimpijadama, svetskim i evropskim prvenstvima sve naše selekcije osvojile su preko 100 medalja). Program "Košarka 2014" sada ima duplo više ilustracija, tekstova i filmova, pe je zbog velike količine podataka sa CD-a prebačena na DVD što neće više biti problem jer smo sigurno da sada svi korisnici računara imaju DVD uređaj.

kos011

Disk između ostalog sadrži:
Rezultate, tabele i koševe najboljih svetskih košarkaških reprezentacija na svim Olimpijskim, svetskim i evropskim prvenstvima.
Rezultate i tabele juniora na svetskim prvenstvima
Tabele najvažnijih klupskih takmičenja.

kos021

Stotine fotografija sa košarkaških utakmica širom sveta.
Fotografije i sportske biografije najboljih košarkaša i trenera u svetu i kod nas (gde su rođeni, visina, sve timove za koje su igrali, sve medalje i nagrade koje su dobili)
Snimke koševa, asistencija, blokada i zakucavanja najboljih svetskih košarkaša na raznim takmičenjima širom sveta... a među njima i naših košarkaša...

kos061

Preko 630 minuta detalja sa najvažnijih utakmica naših reprezentacija i klubova.
Kao na primer naredni filmovi iz NBA: Michael Jordan, LeBron James, Larry Bird, Kobe Bryant, Kareem Abdul-Jabbar, Hakeem Olajuwon, Earvin 'Magic' Johnson..., ali i Predrag Stojaković, Vlade Divac, Dražen Petrović, zakucavanja, šutiranje trojki, nekoliko NBA finala. Filmovi sa SP: od 1970 Jugoslavija - SAD 70:63, SP 1978 Jugoslavija - Sovjetski Savez 82:81, SP 1990 Jugoslavija - Sovjetski Savez 92:75 do SP 2002 Jugoslavija - Argentina 84:77 i SP 2002 Jugoslavija - SAD 81:78. Sa EP: od EP 1973 Jugoslavija - Španija 78:67 do EP 2009 Srbija - Slovenija 96:92. Snimci delova odlučujućih utakmica finala Kupa šampiona (Jugoplastika, Bosna, Cibona, Partizan), kao i filmovi o Dalipagiću, Kićanoviću, Ćosiću, Delibašiću, Kukoču, Daniloviću, Đorđeviuću, Koraću...

Sve pohvale autorima na trudu uloženom u prikupljanju podataka! - Svet kompjutera

Additional Info

 • Izvod iz recenzije:

   

  Međunarodni sajam knjiga koji je prošlog meseca održan u Beogradu Multisoft je iskoristio da promoviše nove naslove iz edicije Sveznanje, zbirke zapaženih edukativnih izdanja za sve uzraste. Novo izdanje posvećeno je sportu, tačnije najpopularnijim sportovima s loptom koji se danas igraju u svetu.

  Ljubitelje najvažnije sporedne stvari obradovaće Fudbal (vidi opis diska Lopta u SK 12/2005), kompaktna enciklopedija koja čitaoce upoznaje s pravilima igre, najvažnijim rezultatima u državnim i međunarodnim takmičenjima, preko evropskih i svetskih prvenstava, do Olimpijade. Od multimedijalnog materijala izdvajaju se snimci golova najboljih fudbalera, kao i stotine fotografija sa utakmica širom planete.

  Na sličan način koncipiran je i disk Košarka koji se ističe bogatstvom ilustracija (1500 fotografija, 200 minuta filma, u okviru kojih su i antologijski snimci Đorđevićevih „trojki” i Danilovićevog zakucavanja preko Sabonisa).

  Svet kompjutera

 • Rad na programu:

   

   

Read 3011 times

Sa njim smo počeli

Najbolji i najpopularniji disk u Srbiji svih vremena - Najbolji disk na Sajmu knjige - Predstavnik Srbije na Prvom Svetskom Samitu Informatičkog Društva, Ujedinjene Nacije

Preporučeni tekstovi

 • Platite i preuzmite programe
  Platite i preuzmite programe

  Od odluke da kupite multimedijalni obrazovni program, preko downloada i plaćanja, pa sve do njegovog startovanja na vašem računaru može proći samo 5 minuta. Plaćanje možete ostvariti na 2 načina:

 • Namena programa (po uzrastu korisnika)
  Namena programa (po uzrastu korisnika)

  Naši multimedijalni programi su namenjenim različitim grupama. U narednoj tabeli su navedene ciljne grupe za sve naše originalne programe.

  PREDŠKOLCI (VELIKI POPUST)

  PRVACI (VELIKI POPUST)

  DRUGACI (VELIKI POPUST)

  TREĆACI (VELIKI POPUST)

 • Najbolji na Didacti u Hanoveru
  Najbolji na Didacti u Hanoveru

  My Book Machine Editor je proglašen za najbolji obrazovni alat na najvećem evropskom sajmu obrazovanja, Didacta 2015 u Hanoveru, Nemačka.

  Rečenica kojom je žiri završio obrazoloženje glasi: "Žiri čestita MyBookMachine timu na osvajanju nagrade Digita 2015 kao NAJBOLJI OBRAZOVNI ALAT i programu želi veoma veliku distribuciju i upotrebu, baš takvu kakvu zaslužuje!". Celo obrazloženje pročitajte u nastavku teksta.

 • Intelova preporuka za MBM
  Intelova preporuka za MBM

  My Book Machine Editor je postao sastavni deo Intelove IER (Intel Educational Resources) aplikacije za Nemačku u 2015/2016. Ovo je velika pohvala za naš program koji se našao među 7 (sedam) najboljih obrazovnih programa u Nemačkoj. Da napomenemo još i da trenutno radimo i novu verziju još jednog programa (Master Tool) koji se nalazi u ovoj maloj grupi preporučenih programa.