fbpx

Мој први француски речник - Mon Premier Dictionaire Serbe

Kompletno dvosmeran multimedijalni program za decu oba govorna područja (tekst, zvuk, glumci).

Moj prvi francuski rečnik - Mon Premier Dictionaire Serbe

Rate this item
(0 votes)

1.300 din - 40%

800 din

Additional Info

 • O programu

 • Naziv: Moj prvi francuski rečnik
 • Edicija: Multisoft za decu
 • Verzija: 2.0.20
 • Vrsta medija: Download, CD disk
 • Sadržaj:
   
  od 3-10 godina, ćirilica i latinica 

  francuski dict 160

  Kao nastavak projekta "Multisoft za decu", Multisoft rečnici sadrže poznati, jednostavan interfejs, podeljeni su na 42 tematske celine, a uz pomoć preko 1600 ilustracija i 4000 zvučnih zapisa kroz igru uče vaše najmlađe francuski ili srpski jezik. Vaša deca su uz pomoć "Ce De Bukvara" naučila azbuku i abecedu. Vreme je da nauče i francuski jezik.

  Apsolutno dvosmerni rečnici - 1.500 reči - 42 tematske celine - 4.000 zvučnih zapisa - 1.600 ilustracija - učenje azbuke, abecede i alfabeta - vežba pisanja - igrice

 • Opis

 • Kratak opis:

   

  f4

  Na samom početku programa dete bira jezik na kome će slušati komentare, a zatim zbog specifičnosti srpskog jezika bira i rod. Napominjemo da deca u radu sa našim programima uvek imaju zvučnu podršku, tako da je potrebno jako malo angažovanja odraslih, čak i ako su deca potpuni početnici u radu sa računarom.

  f10

  Osnovni meni detetu daje izbor: učenje reči po temama, po abecednom redu (oba jezika), kroz igru - slagalice ili putem vežbe pisanja. Reči su po pripadnosti podeljene u 42 teme. Kod pravljenja tema strogo smo pazili da to budu oblasti koje su bliske deci.
  f14

  Deci je data mogućnost vežbe pisanja ili igre u okviru samo jedne, određene teme. Ukoliko vaše dete izabere vežbu pisanja, biće u mogućnosti da proveri svoje poznavanje ćirilice i latinice (u srpskim rečnicima) i, naravno, engleskog i nemačkog jezika.

  f15

  U želji da kod dece razvijamo takmičarski duh, u vežbama pisanja data je mogućnost merenja vremena koje je detetu potrebno da reši zadatke.

  Zahvaljujući jednostavnom upravljačkom sistemu, brojnim uputstvima naratora i opciji za pomoć u radu, dete će se programom služiti bez pomoći roditelja - Svet kompjutera 

 • Cene

 • Školske verzije

 • Preuzimanje i kupovina

 • Preuzimanje:

  preuzmi
  "Moj prvi francuski rečnik" (210 MB))

  1. Kliknite na dugme iznad i preuzmite ZIP datoteku sa kompletnim programom

  2. Razipujte (raspakujte) preuzetu datoteku u folderu po izboru (kopirajte sve datoteke i foldere)

  3. Kako program nema instalaciju samo pozovite program START.exe
      (preporučujemo da ga prvi put startujete desnim klikom miša sa opcijom "Run as administrator")

  4. nakon prvog startovanja unesite serijski broj (dobijen nakon plaćanja i koji za ovaj program počinje sa "FS-") i kliknite na dugme "Aktivacija" čime ćete, ako ste na Internetu, postati autorizovani korisnik programa

  Uputstva za dalji rad se nalaze u samom programu.
  U slučaju da ne vidite sva ćirilična slova ili imate problema sa registracijom ili startovanjem programa kliknite ovde.

 • Kupovina:

   

  Kompletan cenovnik (download i diskovi) 

  a klikom na donje dugme naručujete ili kupujete pojedinačne proizvode ili komplete

  kupi

 • Recenije

 • Izvod iz recenzija:

   

  Sa neskrivenim zadovoljstvom možemo primetiti da je domaća multimedijalna scena u protekle dve godine zabeležila pravu ekspanziju u domenu edukativnog softvera, posebno u kategoriji namenjenoj najmlađima. Domaća firma Multisoft iz Užica ima značajnu ulogu u afirmaciji ovakvih projekata, što je još jednom potvrdila izdanjem "Moj prvi engleski rečnik". Ovaj Cd Multisoft-ove edicije "Za decu" na jednostavan i dečijem uzrastu primeren način, pomaže da se kroz igru osnove engleskog jezika nauče sa što manje muke, a što više zabave. Nije na odmet pomenuti da je u istoj multimedijalnoj radionici nastao i "CD Bukvar"...

  ...Sadržaj ova dva CD-a zasnovan je na gotovo identičnom korisničkom interfejsu, bogatog koloritom i jednostavnom funkcionalnošću. Dete koje se već upoznalo sa osnovnim elementima-vodiljama "CD Bukvara" neće imati problema da na isti način pristupa opcijama koje će ga povesti kroz odabrane pojmove i reči....

  ...Male zamerke ne umanjuju visoku ocenu koja ovom CD-u pripada. Nadamo se da će "Moj prvi engleski rečnik" dobiti i svoj nastavak u novom izdanju na temu sadržajnih lekcija za isti uzrast. Stoga nije na odmet ponoviti reči uvodnog songa ovog izdanja, koje mogu poslužiti kao ohrabrenje za novi projekat: "Uz računar sve je lakše, malo rada, mnogo mašte, računar sad' decu mami, naučite slova sami".

  PC Press

  Najnoviji program edicije Za decu užičke firme „Multisoft" predstavlja neku vrstu logične nadogradnje CD Bukvara, jednog od najuspešnijih multimedijalnih projekata na domaćem tržištu. Radi se o dvosmernom, englesko-srpsko-engleskom rečniku koji je namenjen deci predškolskog i ranog školskog uzrasta.

  Moj prvi engleski rečnik zasniva se najvećim delom na proverenom programskom kodu CD Bukvara, tako da, što se grafičkog dizajna i upravljačkog interfejsa tiče, postoji velika sličnost između ova dva programa. Sadržaj je sasvim izmenjen - sve opcije su redizajnirane i popunjene novim materijalom. Veći deo programa otpada na sam kurs, sačinjen po ugledu na standardne „brze" priručnike kakav je recimo „Engleski u 100 lekcija". Sadržaj je podeljen na četrdesetak tematski različitih lekcija koje obrađuju teme i situacije iz svakodnevnog života, kao što su porodica, odeća, hrana, piće, izražavanje osećanja i drugo. U svakoj lekciji nalazi se lista reči koje su u vezi s izabranom temom, pri čemu je svaka reč ilustrovana crtežom i propraćena glasovnim izgovorom na srpskom i engleskom. Pri dnu ekrana nalaze se ikonice za prelazak na prozor sa slagalicama. Ostale opcije obuhvataju rečnik, program za vežbanje pisanja u kojem je moguće postaviti i vremensko ograničenje i set interaktivnih igara koje su priključene odgovarajućim lekcijama (radi se o igrama memorije, pogađanja i sparivanja).

  Jezikom statistike rečeno, program obrađuje 1500 reči, ima isto toliko ilustracija, kao i 4000 zvučnih zapisa visokog kvaliteta. Imamo nekoliko zamerki na izradu programa. Prilikom prerade starog koda propušteno je nekoliko sitnih grešaka kao što su drhtanje ikonica kada se pokazivač postavi na prelazu između objekta i pozadine i povremeno ponavljanje reči i prekidi koji se pojavljuju na sporijim CD-ROM uređajima. U igrama pogađanja pojedini komentari naratora su preglasni i prestrogo intonirani, što može odbiti korisnike. Ove zamerke su ipak sitne u odnosu na sveukupni kvalitet programa.

  Svet kompjutera

 • Rad na programu

Read 6332 times

Sa njim smo počeli

Najbolji i najpopularniji disk u Srbiji svih vremena - Najbolji disk na Sajmu knjige - Predstavnik Srbije na Prvom Svetskom Samitu Informatičkog Društva, Ujedinjene Nacije

Preporučeni tekstovi

 • Platite i preuzmite programe
  Platite i preuzmite programe

  Od odluke da kupite multimedijalni obrazovni program, preko downloada i plaćanja, pa sve do njegovog startovanja na vašem računaru može proći samo 5 minuta. Plaćanje možete ostvariti na 2 načina:

 • Namena programa (po uzrastu korisnika)
  Namena programa (po uzrastu korisnika)

  Naši multimedijalni programi su namenjenim različitim grupama. U narednoj tabeli su navedene ciljne grupe za sve naše originalne programe.

  PREDŠKOLCI (VELIKI POPUST)

  PRVACI (VELIKI POPUST)

  DRUGACI (VELIKI POPUST)

  TREĆACI (VELIKI POPUST)

 • Najbolji na Didacti u Hanoveru
  Najbolji na Didacti u Hanoveru

  My Book Machine Editor je proglašen za najbolji obrazovni alat na najvećem evropskom sajmu obrazovanja, Didacta 2015 u Hanoveru, Nemačka.

  Rečenica kojom je žiri završio obrazoloženje glasi: "Žiri čestita MyBookMachine timu na osvajanju nagrade Digita 2015 kao NAJBOLJI OBRAZOVNI ALAT i programu želi veoma veliku distribuciju i upotrebu, baš takvu kakvu zaslužuje!". Celo obrazloženje pročitajte u nastavku teksta.

 • Intelova preporuka za MBM
  Intelova preporuka za MBM

  My Book Machine Editor je postao sastavni deo Intelove IER (Intel Educational Resources) aplikacije za Nemačku u 2015/2016. Ovo je velika pohvala za naš program koji se našao među 7 (sedam) najboljih obrazovnih programa u Nemačkoj. Da napomenemo još i da trenutno radimo i novu verziju još jednog programa (Master Tool) koji se nalazi u ovoj maloj grupi preporučenih programa.