fbpx

Za četvrt veka postigli smo mnogo!

Multisoftovi aplikativni programi rade u preko 200 preduzeća, Multisoftove Internet prezentacije, od kojih su neke u isto vreme i aplikativne, nalaze se na svetskim serverima, Multisoftove obrazovne programe koriste desetine hiljada zadovoljnih korisnika, dok su Multisoftovi korisnici usluga bili i preko 5.000 polaznika računarskih kurseva.

Sve Multisoftove aktivnosti

Za nove projekte novi ljudi!

Za nove granice novi partneri!

Za novo vreme nove tehnologije!

Multisoftovi aplikativni programi rade u preko 200 preduzeća, Multisoftove Internet prezentacije, od kojih su neke u isto vreme i aplikativne, nalaze se na svetskim serverima, Multisoftove obrazovne programe koriste desetine hiljada zadovoljnih korisnika, dok su Multisoftovi korisnici usluga bili i preko 5.000 polaznika računarskih kurseva.

Multisoft se bavi:

 • projektovanjem informacionih sistema
 • proizvodnjom, prodajom, instalacijom i održavanjem računarske opreme i licencnog softvera (naročito specijalizovanih za obrazovne ustanove)
 • programiranjem aplikativnih programa
 • programiranjem, prodajom i održavanjem obrazovnih programa
 • lokalizacijom, prodajom i održavanjem najboljih svetskih obrazovnih programa
 • održavanjem kurseva (nekada i akreditovanim kursevima)
 • prodajom domaćih i svetskih programa drugih autora (najviše obrazovnih)
 • izradom prezentacionih programa i Internet prezentacija

Multisoft je pionir elektronskog izdavaštva i danas vodeći izdavač elektrosnkih enciklopedija i drugog obrazovnog softvera. Za više od dvadeset godina rada na ovom polju, Multisoft je za programe namenjene deci i odraslima, dobio najveća priznanja u zemlji. Međutim, smatramo da je nagradom za najbolji obrazovni alat na najvećem nemačkom obrazovnom sajmu Didacta u Hanoveru 2015. godine, naš kompletan projekat My Book Machine postao šlag na torti našeg rada na obrazovanju.

Najpoznatiji smo po proizvodnji najboljih multimedijalnih obrazovnih programa u Srbiji za sve uzraste! Za decu od 3-7 godina koja uče da čitaju i pišu srpski ili neki strani jezik, od 7-11 godina koja čine prve korake u prirodnim i društvenim naukama, a uz nas i prve korake u informatici, od 11-18 za starije osnovce i srednjoškolce kao pomoćno sredstvo u nastavi i od 18-81 za sve one željne znanja!

Multisoftovi aplikativni programi prate savremene zahteve, Internet prezentacije su jako posećene, a prezentacione programe možda ne treba ni objašnjavati. 

I u ovoj oblasti smo pratili sve svetske trendove, a danas nudimo izradu softvera u .NET okruženju. Od brojnih aplikativnih programa pomenućemo samo najvažnije: sve vrste knjigovodstva, video klubovi, auto škole, zdravstvene i socijalne ustanove, radio stanice, obrazovne ustanove, deoničarska drustva, sportski savezi, advokati, autoprevozna preduzeća, akvizicije podataka itd.

Pored programa različite namene, lokalizovali smo brojne programe koji će prvenstveno pomoći našim školama i učenicima, a zatim i kompanijama koje imaju potrebu za obukom kao i kontrolom rada računara/učenika/polaznika. Programi su, pored Srbije, napravljeni u Novom Zelandu, Južnoj Koreji, Nemačkoj, SAD, Velikoj Britaniji, svaki od njih je najbolji u svojoj konkurenciji na celom svetu, a zajednička osobina im je da su kompletno prevedeni i prilagođeni srpskom tržištu (meniji, helpovi, dokumentacija...)

Pored tekstova koje možete direktno čitati na našim Internet stranicama, dodatne tekstove, kataloge i cenovnike u pdf formatu možete pronaći na našoj stranici za preuzimanje

Multisoft više ne prodaje klasične računare, niti računarske komponente. Ali zato smo imali svoj originalan proizvod potreban svim prezenterima. Naš prenosni IT komplet težine od 8-10 kg i u kome se nalaze laptop, projektor, zvučnici, bežična olovka i brojni programi olakšava prezentacije i praktično kreira "prenosnu interaktivnu tablu" dimenzije koju poželite. Isto smo tako imamo i druge ekskluzivne dodatke kao što su oni koji omogućavaju da na jednom računaru u isto vreme radi čak do 30 korisnika! U svakom slučaju, svi naši hardverski proizvodi omogućavali su da sa što manje uloženih para približite informacione tehnologije većem broju korisnika.

Kao najveći izdavač obrazovnog softvera u Srbiiji, shvatili smo svoju društvenu odgovornost i paralelno sa izradom programa radimo i na popularizaciji informatičke pismenosti.

Poklonili smo hiljade programa, stotine kurseva, držali smo stotine besplatni predavanja, učestvovali smo na brojnim sajmovima i informatičkim konferencijama, producirali i vodile emisije na TV i radio stanicama, nagrađivali najbolje učenike i dobrovoljne davaoce krvi, pomagali izbegla lica i lica sa posebnim potrebama. Pogledajte listu svih aktivnosti:

Kroz naše je učionice od 1990. godine prošlo preko 4500 polaznika. A onda smo PRVI POČELI SA OBUKOM NA DALJINU koju je završilo još njih 1000! Obučavali smo društvene i državne firme, javna preduzeća, školske institucije, radnje i mala preduzeća, držali kurseve za Arhimedes, IC Petnicu, brojne biblioteke, treći u zemlji smo uveli ECDL standard, poklonili 512 besplatnih kursevaimali akreditovan seminar za prosvetne radnike "Da svaka učionica bude multimedijalna" u kome smo sumirali svo naše kompletno iskustvo u radu sa decom i prosvetnim radnicima, prvi ga postavili na Internet (2008), ali izgleda 3 godine pre plana Ministarsta prosvete.

Od kraja XX veka, Multisoft je dvanaest godina za redom učestvovao na Sajmu knjiga u Beogradu.

1998 - “Užice nekad i sad” - jedan od prvih multimedijalnih diskova proglašen je za najbolji CD-ROM u Jugoslaviji i bio je nominovan za nagradu Diskobolos od strane Jugoslovenskog Informatičkog Saveza

1999 – „Ce De Bukvar” – je proglašen za najbolji disk na Sajmu knjiga u Beogradu

Učestvovali smo i na sajmovima u Bratislavi, Skoplju i Nemačkoj.

2012 - na najvećem nemačkom sajmu obrazovanja Didacta u Hanoveru, kao jedina kompanija iz Srbije, prezentirali smo naš program Easy School Book

2015 - na Didacti sa programom My Book Machine dobijamo nagradu za najbolji obrazovni alat

Istorija Mutisofta i galerije sa sajmova

Sa njim smo počeli

Najbolji i najpopularniji disk u Srbiji svih vremena - Najbolji disk na Sajmu knjige - Predstavnik Srbije na Prvom Svetskom Samitu Informatičkog Društva, Ujedinjene Nacije

 • Platite i preuzmite programe
  Platite i preuzmite programe

  Od odluke da kupite multimedijalni obrazovni program, preko downloada i plaćanja, pa sve do njegovog startovanja na vašem računaru može proći samo 5 minuta. Plaćanje možete ostvariti na 2 načina:

 • My Book Machine
  My Book Machine

  UDAHNITE ŽIVOT KNJIGAMA - Kreirajte pripreme za čas, mesečne ili godišnje planove, pomoćna nastavna sredstva, uputstva ili vežbe za rad na času ili kod kuće. Uz MBM Editor one neće imati samo tekstove i statične ilustracije već će biti „žive“, pune multimedijalnih zapisa, umetnutih podataka iz drugim programima, animacija, objekata ili celih Internet stranica, multimedijalnih vežbi i drugih interaktivnih datoteka. Naučite i učenike da kreiraju svoje knjige. U nastavku teksta otvorite neku od MBM knjiga ili pogledajte primer "pisanja" knjige.

 • Digitalne folije i Kreator Folija - Cene (sa velikim popustima)
  Digitalne folije i Kreator Folija - Cene (sa velikim popustima)

  O Kreatoru Folija i Digitalnim folijama znate već putno, a ovde ćemo samo objasniti cene i moguću uštedu.

  SVE CENE POGLEDAJTE U NASTAVKU TEKSTA...

 • Namena programa (po uzrastu korisnika)
  Namena programa (po uzrastu korisnika)

  Naši multimedijalni programi su namenjenim različitim grupama. U narednoj tabeli su navedene ciljne grupe za sve naše originalne programe.

  PREDŠKOLCI (VELIKI POPUST)

  PRVACI (VELIKI POPUST)

  DRUGACI (VELIKI POPUST)

  TREĆACI (VELIKI POPUST)

 • Namena programa (za predavače)
  Namena programa (za predavače)

  Pogledajte kako Vam Multisoft može pomoći u pripremi i izvođenju nastave. Ovde ćemo nabrojati sve programe koje možete koristiti (po predmetima i uzrastima)