fbpx

FUDBAL (velika multimedijalna enciklopedija, 2014)

Rate this item
(1 Vote)
fudbal 2010 omot 160

NOVA VERZIJA NA DVD-U
KOJU NE SMETE PROPUSTITI

Kroz više od 3.500 fotografija, 520 minuta filma i na hiljade rezultata i tabela (od početaka svih takmičenja pa sve do kraja 2013) upoznaćete svu lepotu igre zvane fudbal.

 • pravila
 • zanimljivosti
 • 3.500 fotografija
 • 520 minuta filma!!!
 • hiljade rezultata i tabel

Cene

- DVD Disk 879 din

O programu

fud031

Disk između ostalog sadrži:
Pravila i brojne zanimljivosti
Rezultate, tabele i golove najboljih svetskih reprezentacija i fudbalera na svim olimpijskim, svetskim i evropskim prvenstvima.
Priče o najboljim svetskim reprezentacijama
Priče o najboljim svetskim klubovima
Fotografije i sportske biografije preko 1.000 najboljih svetskih fudbalera

fud021

Rezultate i tabele juniora, kadeta i omladinaca na svetskim i evropskim prvenstvima.
Tabele najvažnijih klupskih takmičenja.
Snimke golova najboljih fudbalera postignute na raznim takmičenjima širom sveta: od EP 1960. do 2008, sa svih SP, delovi Zvezdinih utakmica protiv Arsenala, Borusije, Bajerna, Olimpika, Kolo-Kolo, Mančester Junajteda, Partizana... Partizanove utakmice protiv Reala, Njukasla, Kvins Parka... svi naši golovi na SP i EP... filmovi o Di Stefanu, Charltonu, Ronaldu, Beckamu, Stojkoviću, Rumenigeu, Mesiju, Mateusu, Figu, Platiniju, Peleu, Blohinu, Maradoni, Bađu, Zidanu, Ziku, Vidiću, Mihajloviću...

fud041

Fotografije i sportske biografije naših najboljih fudbalera
Najinteresantantnije detalje sa međunarodnih utakmica Crvene Zvezde i Partizan.
Stotine fotografija sa fudbalskih utakmica širom sveta.

Sve pohvale autorima na trudu uloženom u prikupljanju podataka! - Svet kompjuter

Additional Info

 • Izvod iz recenzije:

   

  Međunarodni sajam knjiga koji je prošlog meseca održan u Beogradu Multisoft je iskoristio da promoviše nove naslove iz edicije Sveznanje, zbirke zapaženih edukativnih izdanja za sve uzraste. Novo izdanje posvećeno je sportu, tačnije najpopularnijim sportovima s loptom koji se danas igraju u svetu.

  Ljubitelje najvažnije sporedne stvari obradovaće Fudbal (vidi opis diska Lopta u SK 12/2005), kompaktna enciklopedija koja čitaoce upoznaje s pravilima igre, najvažnijim rezultatima u državnim i međunarodnim takmičenjima, preko evropskih i svetskih prvenstava, do Olimpijade. Od multimedijalnog materijala izdvajaju se snimci golova najboljih fudbalera, kao i stotine fotografija sa utakmica širom planete.

  Na sličan način koncipiran je i disk Košarka koji se ističe bogatstvom ilustracija (1500 fotografija, 200 minuta filma, u okviru kojih su i antologijski snimci Đorđevićevih „trojki” i Danilovićevog zakucavanja preko Sabonisa).

  Svet kompjutera

Read 2875 times

Sa njim smo počeli

Najbolji i najpopularniji disk u Srbiji svih vremena - Najbolji disk na Sajmu knjige - Predstavnik Srbije na Prvom Svetskom Samitu Informatičkog Društva, Ujedinjene Nacije

Preporučeni tekstovi

 • Platite i preuzmite programe
  Platite i preuzmite programe

  Od odluke da kupite multimedijalni obrazovni program, preko downloada i plaćanja, pa sve do njegovog startovanja na vašem računaru može proći samo 5 minuta. Plaćanje možete ostvariti na 2 načina:

 • Namena programa (po uzrastu korisnika)
  Namena programa (po uzrastu korisnika)

  Naši multimedijalni programi su namenjenim različitim grupama. U narednoj tabeli su navedene ciljne grupe za sve naše originalne programe.

  PREDŠKOLCI (VELIKI POPUST)

  PRVACI (VELIKI POPUST)

  DRUGACI (VELIKI POPUST)

  TREĆACI (VELIKI POPUST)

 • Najbolji na Didacti u Hanoveru
  Najbolji na Didacti u Hanoveru

  My Book Machine Editor je proglašen za najbolji obrazovni alat na najvećem evropskom sajmu obrazovanja, Didacta 2015 u Hanoveru, Nemačka.

  Rečenica kojom je žiri završio obrazoloženje glasi: "Žiri čestita MyBookMachine timu na osvajanju nagrade Digita 2015 kao NAJBOLJI OBRAZOVNI ALAT i programu želi veoma veliku distribuciju i upotrebu, baš takvu kakvu zaslužuje!". Celo obrazloženje pročitajte u nastavku teksta.

 • Intelova preporuka za MBM
  Intelova preporuka za MBM

  My Book Machine Editor je postao sastavni deo Intelove IER (Intel Educational Resources) aplikacije za Nemačku u 2015/2016. Ovo je velika pohvala za naš program koji se našao među 7 (sedam) najboljih obrazovnih programa u Nemačkoj. Da napomenemo još i da trenutno radimo i novu verziju još jednog programa (Master Tool) koji se nalazi u ovoj maloj grupi preporučenih programa.