fbpx

Мој први немачки речник - Mein Erstes Serbisches Wörterbuch

Kompletno dvosmeran multimedijalni program za decu oba govorna područja (tekst, zvuk, glumci).

Moj prvi nemački rečnik - Mein Erstes Serbisches Wörterbuch

Rate this item
(0 votes)

 

1.300 din - 40%

800 din

Additional Info

 • O programu

 • Naziv: Moj prvi nemački rečnik
 • Edicija: Multisoft za decu
 • Verzija: 2.0.20
 • Vrsta medija: Download, CD disk
 • Sadržaj:
   
  od 3-10 godina, ćirilica i latinica 

  nemacki dict 160

  "Moj prvi nemački rečnik" se najvećim delom zasniva na proverenom programskom kodu Ce De Bukvara, tako da, što se grafičkog dizajna i upravljačkog interfejsa tiče, postoji velika sličnost između ova dva programa. Sadržaj je sasvim izmenjen, sve opcije su redizajnirane i popunjene novim materijalom. Sadržaj je podeljen na 42, tematski različite, lekcije koje obrađuju teme i situacije iz svakodnevnog života..

  Apsolutno dvosmerni rečnici - 1.500 reči - 42 tematske celine - 4.000 zvučnih zapisa - 1.600 ilustracija - učenje azbuke, abecede i alfabeta - vežba pisanja - igrice

 • Opis

 • Kratak opis:

   

  n1

  Na samom početku programa dete bira jezik na kome će slušati komentare, a zatim zbog specifičnosti srpskog jezika bira i rod. Napominjemo da deca u radu sa našim programima uvek imaju zvučnu podršku, tako da je potrebno jako malo angažovanja odraslih, čak i ako su deca potpuni početnici u radu sa računarom.

  n3

  Osnovni meni detetu daje izbor: učenje reči po temama, po abecednom redu (oba jezika), kroz igru - slagalice ili putem vežbe pisanja. Reči su po pripadnosti podeljene u 42 teme. Kod pravljenja tema strogo smo pazili da to budu oblasti koje su bliske deci.
  n4

  Deci je data mogućnost vežbe pisanja ili igre u okviru samo jedne, određene teme. Ukoliko vaše dete izabere vežbu pisanja, biće u mogućnosti da proveri svoje poznavanje ćirilice i latinice (u srpskim rečnicima) i, naravno, engleskog i nemačkog jezika.

  n5

  U želji da kod dece razvijamo takmičarski duh, u vežbama pisanja data je mogućnost merenja vremena koje je detetu potrebno da reši zadatke.

  Najnoviji program edicije Za decu užičke firme Multisoft predstavlja neku vrstu logične nadogradnje Ce De Bukvara, jednog od najuspešnijih multimedijalnih projekata na domaćem tržištu...
  ...veliki sveukupni kvalitet programa... - Svet kompjutera
  ...visoka ocena koja pripada ovom CD-u... - PC-Press

 • Cene

 • Školske verzije

 • Preuzimanje i kupovina

 • Preuzimanje:

   

  preuzmi
  "Moj prvi nemački rečnik" (232 MB)

  1. Kliknite na dugme iznad i preuzmite ZIP datoteku sa kompletnim programom

  2. Razipujte (raspakujte) preuzetu datoteku u folderu po izboru (kopirajte sve datoteke i foldere)

  3. Kako program nema instalaciju samo pozovite program START.exe
      (preporučujemo da ga prvi put startujete desnim klikom miša sa opcijom "Run as administrator")

  4. nakon prvog startovanja unesite serijski broj (dobijen nakon plaćanja i koji za ovaj program počinje sa "NS-") i kliknite na dugme "Aktivacija" čime ćete, ako ste na Internetu, postati autorizovani korisnik programa

  Uputstva za dalji rad se nalaze u samom programu.
  U slučaju da ne vidite sva ćirilična slova ili imate problema sa registracijom ili startovanjem programa kliknite ovde.

 • Kupovina:

   

  Kompletan cenovnik (download i diskovi) 

  a klikom na donje dugme naručujete ili kupujete pojedinačne proizvode ili komplete

   kupi

 • Recenije

 • Izvod iz recenzija:

   

  Služeći se oprobanim receptom, užički studio Multisoft nedavno je objavio još jedan multimedijalni rečnik koji je zasnovan na programskom kodu popularnog CD Bukvara (SK 11/1998). Kao i Moj prvi engleski rečnik (SK 2/2001), ovaj program je namenjen deci mlađeg uzrasta, pre svega osnovcima koji tek počinju da prate nastavu iz nemačkog jezika.

  Budući da pripada ediciji Sveznanje, Moj prvi nemački rečnik je tehnički dobro uređen program koji se odlikuje intuitivnim korisničkim interfejsom zasnovanim na grafičkim simbolima i bogatoj zvučnoj podlozi koja uključuje naraciju, muziku i specijalne efekte. Sadržaj je osvežen redizajniranim opcijama i novim materijalom grupisanim u četrdesetak tematskih celina koje obrađuju teme i situacije iz svakodnevnog života. U svakoj lekciji se nalazi spisak reči koje su u vezi s odabranom temom, a svaka reč je ilustrovana crtežom i primerom pravilnog izgovora. Ostale opcije obuhvataju srpsko-nemački i nemačko-srpski rečnik sa 1500 reči, modul za vežbanje pisanja u kojem je moguće postaviti i vremensko ograničenje i komplet interaktivnih igara koje su priključene odgovarajućim lekcijama.

  Osim relativno bogatog rečnika, Moj prvi nemački rečnik sadrži i oko 4000 zvučnih odlomaka i 1600 ilustrativnih crteža. Zahvaljujući jednostavnom upravljačkom sistemu, brojnim uputstvima naratora i opciji za pomoć u radu, dete će se programom lako služiti i bez pomoći roditelja.

  Svet kompjutera

 • Rad na programu

Read 6852 times

Sa njim smo počeli

Najbolji i najpopularniji disk u Srbiji svih vremena - Najbolji disk na Sajmu knjige - Predstavnik Srbije na Prvom Svetskom Samitu Informatičkog Društva, Ujedinjene Nacije

Preporučeni tekstovi

 • Platite i preuzmite programe
  Platite i preuzmite programe

  Od odluke da kupite multimedijalni obrazovni program, preko downloada i plaćanja, pa sve do njegovog startovanja na vašem računaru može proći samo 5 minuta. Plaćanje možete ostvariti na 2 načina:

 • Namena programa (po uzrastu korisnika)
  Namena programa (po uzrastu korisnika)

  Naši multimedijalni programi su namenjenim različitim grupama. U narednoj tabeli su navedene ciljne grupe za sve naše originalne programe.

  PREDŠKOLCI (VELIKI POPUST)

  PRVACI (VELIKI POPUST)

  DRUGACI (VELIKI POPUST)

  TREĆACI (VELIKI POPUST)

 • Najbolji na Didacti u Hanoveru
  Najbolji na Didacti u Hanoveru

  My Book Machine Editor je proglašen za najbolji obrazovni alat na najvećem evropskom sajmu obrazovanja, Didacta 2015 u Hanoveru, Nemačka.

  Rečenica kojom je žiri završio obrazoloženje glasi: "Žiri čestita MyBookMachine timu na osvajanju nagrade Digita 2015 kao NAJBOLJI OBRAZOVNI ALAT i programu želi veoma veliku distribuciju i upotrebu, baš takvu kakvu zaslužuje!". Celo obrazloženje pročitajte u nastavku teksta.

 • Intelova preporuka za MBM
  Intelova preporuka za MBM

  My Book Machine Editor je postao sastavni deo Intelove IER (Intel Educational Resources) aplikacije za Nemačku u 2015/2016. Ovo je velika pohvala za naš program koji se našao među 7 (sedam) najboljih obrazovnih programa u Nemačkoj. Da napomenemo još i da trenutno radimo i novu verziju još jednog programa (Master Tool) koji se nalazi u ovoj maloj grupi preporučenih programa.