fbpx

Multisoft za škole

Rate this item
(1 Vote)

Alarmantni finansijski problemi koji su zahvatili ceo svet, uz obavezno smanjenje budžeta Republike Srbije iz koga ni do sada nije dovoljno izdvajano u obrazovanje i informacione tehnologije, dodatno nas obavezuje da iskoristimo sve svoje kapacitet i pokušamo da ostanemo na putu ubrzan modernizacije. I jedino će nam pravilna primena informatičkih sredstava u obrazovanju pomoći da RAZVIJEMO EKONOMIJU ZASNOVANU NA ZNANjU!

Kao najveći izdavač obrazovnog softvera, Multisoft ima preko 100 programa za sve obrazovne ustanove, od vrtića do fakulteta. Isto tako u nekim školskim godinama možete posetiti naše akreditovane seminare (sada već besplatno pohađati naše stare), koristiti naš specijalni hardver za predavače, pa i zaraditi...

 

Namena programa po predmetima

Namena programa po uzrastu korisnika

INOSTRANE NAGRADE za kompletan projekat My Book Machine

za samostalno učenje, za pripremu časova, za predavanja, pripremu testova, kontrolu rada učenika...

O našim aktivnostima na polju obrazovanja možete čitati na brojnim stranicama, a ovde ih skoro samo taksativno nabrajamo (u meniju na levoj strani "Za škole" imate linkove koji će Vas odvesti do opširnijih objašnjenja).

Multisoft je, kao pionir elektronskog izdavaštva i danas vodeći izdavač obrazovnog softvera u Srbiji, za više od deset godina rada na programima namenjenim deci i odraslima, dobio najveća priznanja u zemlji. Prestavljao je Srbiju na nekoliko obrazovnih konferencija kao i na Prvom Svetskom Samitu Informatičkog Društva u organizaciji Ujedinjenih Nacija. Naša aktivnost na modernizaciji obrazovanja pomogla nam je u pronalaženju inostranih partnera, velikih proizvođača softvera i hardvera specijalizovanih za rešenja u obrazovanju.

Sa najvećim iskustvom u primeni informatike u nastavi na području celog Balkana, a i kao partneri nemačkih, britanskih, južnokorejskih, novozelandskih i američkih firmi u mogućnosti smo da na našem tržištu, a pogotovo obrazovnim institucijama, ponudimo najnovija svetska rešenja.

Naši IT proizvodi mogu, uz brzo prilagođavanje obrazovanja veku informatike u kome živimo, pomoći stvaranje ekonomije zasnovane na znanju. I što je najvažnije, po dosta nižoj ceni nego što su odgovarajući ili čak identični proizvodi na svetskom tržištu.

Pomenuto iskustvo nam je pomoglo da našim školama ponudimo i akreditovan seminar „Da svaka učionica bude multimedijalna“ na kojem smo u školskoj 2008/2009. polaznike učili o uvođenju informatike u obrazovanje na svim nivoima i u svim oblastima.

Akreditovani obavezni seminari

Multisoft je tokom 2008/2009. godine održavao akreditovane seminare za prosvetne radnike. Multisoftov trodnevni seminar "Da svaka učionica postane multimedijalna" označen je kao OBAVEZAN!

Pročitajte šta o seminaru kažu vaše kolege.

Akreditovan obavezni seminar od 24 časa pratite na Internetu

Iskoristite i mogućnost da slušate predavanja samo kada imate vremena, od kuće, ne putujete nigde, radite intenzitetom koliko ste raspoloženi, saznate koji su novi trendovi u obrazovanju, vežbate samostalno, komunicirate sa kolegama i predavačima i opet, iz fotelje, dobijate sertifikat za obavezan seminar od 24 časa. Još jednom da napomenemo da ovo nije seminar o Internetu, već seminar na Internetu (a ne u učionici)

bio je to prvi seminar IZ FOTELJE U SRBIJI !!!

Uvećajte informatički budžet

Nudimo Vam saradnju na prodaji naših obrazovnih diskova. Na taj način zaradićemo svi, i predavači i škole i Multisoft. Sve mogućnosti pogledajte ovde.

Prenosni IT kompleti

Ako nemate u svakoj učionici interaktivnu tablu ili bar računar i video projektor, prenosni IT komplet će Vam omogućiti najbrži, najjeftiniji i najefikasniji način unapređenja nastave!. O svemu pročitajte ovde.

Interaktivna olovka (zamena za interaktivne table)

Nijedna naša škola nije toliko bogata da ima interaktivnu tablu u svakoj učionici. Zato nudimo mogućnost nabavke interaktivne olovke koja uz računar i projektor u svakoj učionici pravi prenosnu interaktivnu tablu dijagonale koja Vama odgovara.O svemu pročitajte ovde.

Originalni obrazovni diskovi

Naši originalni obrazovni diskovi nisu samo pravljeni za učenje i vežbu kod kuće, već se mogu koristiti i u nastavi. Neki programi se mogu koristiti uz upotrebu računara i projektora, a drugi se mogu koristiti u mrežnom računarskom okruženju. Školske verzije programa su jeftinije od pojedinačnih i za upotrebu programa na 8 računara, platićete cenu za 3 jednokorisničke verzije, dok ćete za 5 jednokorisničkih verzija dobiti programe na 16 računara.

Nabavka i instalacija mrežnih verzija programa

Digitalne folije umesto folija

Koristeći računar i projektor, umesto grafoskopa koji je "vladao" učionicama XX veka, kao glavno nastavno sredstvo koristićete program Kreator Folija i hiljade digitalnih folija (koje su ne samo efikasnije u nastavi, već i dosta jeftinije).

Sve o digitalnim folijama

Cene Kreatora Folija i svih Digitalnih folija (školske licence)

Lokalizovani programi za kontrolu rada na svim školskim računarima

Bez obzira da li su računari u računarskoj učionici ili u nastavničkom kabinetu, nudimo Vam nekoliko programa pomoću kojih ćete apsolutno kontrolisati rad svih računara (Hard Disk Šerif, Desktop Manager, Zarb, EyeSpeak ENGLISH...).

Umanjene cene za škole

Pristupni terminali

Nijedna škola nije dovoljno bogata da ne iskoristi nove trendove u štednji novca i radnog prostora, čuvanju zdravlja, a s druge strane da uvede informatička sredstva u svaku učionicu. NComputing pristupni terminali omogućavaju da od jednog računara postavite do 30 radnih mesta na kojima učenici zasebno koriste savremena informatička sredstva. Zašto je NComputing proglašavan kao najveći inovator i zaštitinik okoline i kako njihove proizvode možete nabaviti u Srbiji pročitajte ovde.

Read 2961 times

Sa njim smo počeli

Najbolji i najpopularniji disk u Srbiji svih vremena - Najbolji disk na Sajmu knjige - Predstavnik Srbije na Prvom Svetskom Samitu Informatičkog Društva, Ujedinjene Nacije

Preporuka za nastavnike

 • Namena programa (za predavače)
  Namena programa (za predavače)

  Pogledajte kako Vam Multisoft može pomoći u pripremi i izvođenju nastave. Ovde ćemo nabrojati sve programe koje možete koristiti (po predmetima i uzrastima)

 • My Book Machine
  My Book Machine

  UDAHNITE ŽIVOT KNJIGAMA - Kreirajte pripreme za čas, mesečne ili godišnje planove, pomoćna nastavna sredstva, uputstva ili vežbe za rad na času ili kod kuće. Uz MBM Editor one neće imati samo tekstove i statične ilustracije već će biti „žive“, pune multimedijalnih zapisa, umetnutih podataka iz drugim programima, animacija, objekata ili celih Internet stranica, multimedijalnih vežbi i drugih interaktivnih datoteka. Naučite i učenike da kreiraju svoje knjige. U nastavku teksta otvorite neku od MBM knjiga ili pogledajte primer "pisanja" knjige.

 • Digitalne folije i Kreator Folija - Cene (sa velikim popustima)
  Digitalne folije i Kreator Folija - Cene (sa velikim popustima)

  O Kreatoru Folija i Digitalnim folijama znate već putno, a ovde ćemo samo objasniti cene i moguću uštedu.

  SVE CENE POGLEDAJTE U NASTAVKU TEKSTA...

 • Vesela nauka - testiranje u računarskim učionicama
  Vesela nauka - testiranje u računarskim učionicama

  Iskoristite već postojećih 10.000 zadataka iz matematike, gramatike i sveta oko nas za niže rezrede osnovne škole i za par trenutaka napravite test koji će učenici raditi u računarskoj učionici. U ovom slučaju ni vama, a ni đacima nije potrebno računarsko iskustvo!

 • Šta o on-line seminaru kažu Vaše kolege

  U ovom tekstu kopirali smo apsolutno sve tekstove (mailove) koje smo dobili od polaznika on-line seminara "Da svaka učionica bude multimedijalna" koji je ujedno i bio prvi seminar ove vrste (održan pre skoro 10 godina). Seminar je, dok nije bio ugašen, za mesec dana završilo preko 700 zadovoljnih nastavnika.