fbpx

Brže, bolje, lepše, jeftinije - umesto grafoskopa

Za sve nastavnike smo pripremili veliki broj diskova sa folijama koje su jeftinije od onih koje koristite sa grafoskopima. I sigurni smo da će diskovi iz fizike, hemije, biologije, matematike i drugih prirodnih, ali i društvenih, predmeta olakšati i unaprediti nastavu u našim školama.

Digitalne folije

Rate this item
(1 Vote)

Brže, bolje, lepše, jeftinije - umesto grafoskopa

Za sve nastavnike smo pripremili veliki broj diskova sa folijama koje su jeftinije od onih koje koristite sa grafoskopima. I sigurni smo da će diskovi iz fizike, hemije, biologije, matematike i drugih prirodnih, ali i društvenih, predmeta olakšati i unaprediti nastavu u našim školama. Nove folije pravite koristeći Kreator Folija, a sve folije "puštate" programom Projektor Folija. Projektor Folija je besplatan program i dobijate ga uz svaki kupljen paket gotovih folija iz bilo kog predmeta.

 

 

 

Iz gornjeg primera vidite da se jedan set folija sastoji iz više pojedinačnih folija koje možete prikazivati pojedinačno ili u bilo kakvoj kombinaciji. Radi boljeg pregleda u galerijama su prikazani kompletni setovi folija (od 1 ili više folija). S obzirom da je svaka ilustracija urađena u visokoj rezoluciji, one se u nastavi mogu zumirati bez gubljenja kvaliteta. Pored zumiranja možete koristiti i više alata (koje nemate u Power Pointu ili sličnim prezentacionim programima). Kompletnu priču o Kreatoru i Projektoru Folija sa poređenjem korišćenja u odnosu na grafoskope i Power Point možete pogledati ovde.

 

 

 

Svi tekstovi mogu biti prekriveni radi postepenog uvođenja u problematiku ili ispitivanja Svi tekstovi mogu biti i otkriveni. Kreatorom Folija ih možete editovati po želji i zapamtiti kao svoj novi projekat.
Mnogbrojni alati kao marker, strelice, linije, poligoni itd omogućavaju lakše isticanje detalja. Baterijska lampa je još jedan od načina naglašavanja detalja. Svaki vaš potez ili specifične kombinacije folija možete zapamtiti radi narednog predavanja.

Uz većinu diskova sa pripremljenim folijama dobijate i pripreme za predavanja u pdf formatu, a na nekim čak i pripremljene testove.

Kupovinom diskova škola dobija licencu za korišćenje i prepravljanje folija isključivo za svoje potrebe na svim računarima u školi.

Svi naši programi urađeni su na srpskom jeziku, sve naše folije i helpovi takođe. Na svakom disku se nalaze i filmovana objašnjenja korišćenja Kreatora Folija i Projektora Folija.

Read 2855 times

Sa njim smo počeli

Najbolji i najpopularniji disk u Srbiji svih vremena - Najbolji disk na Sajmu knjige - Predstavnik Srbije na Prvom Svetskom Samitu Informatičkog Društva, Ujedinjene Nacije

Preporuka za nastavnike

 • Namena programa (za predavače)
  Namena programa (za predavače)

  Pogledajte kako Vam Multisoft može pomoći u pripremi i izvođenju nastave. Ovde ćemo nabrojati sve programe koje možete koristiti (po predmetima i uzrastima)

 • My Book Machine
  My Book Machine

  UDAHNITE ŽIVOT KNJIGAMA - Kreirajte pripreme za čas, mesečne ili godišnje planove, pomoćna nastavna sredstva, uputstva ili vežbe za rad na času ili kod kuće. Uz MBM Editor one neće imati samo tekstove i statične ilustracije već će biti „žive“, pune multimedijalnih zapisa, umetnutih podataka iz drugim programima, animacija, objekata ili celih Internet stranica, multimedijalnih vežbi i drugih interaktivnih datoteka. Naučite i učenike da kreiraju svoje knjige. U nastavku teksta otvorite neku od MBM knjiga ili pogledajte primer "pisanja" knjige.

 • Digitalne folije i Kreator Folija - Cene (sa velikim popustima)
  Digitalne folije i Kreator Folija - Cene (sa velikim popustima)

  O Kreatoru Folija i Digitalnim folijama znate već putno, a ovde ćemo samo objasniti cene i moguću uštedu.

  SVE CENE POGLEDAJTE U NASTAVKU TEKSTA...

 • Vesela nauka - testiranje u računarskim učionicama
  Vesela nauka - testiranje u računarskim učionicama

  Iskoristite već postojećih 10.000 zadataka iz matematike, gramatike i sveta oko nas za niže rezrede osnovne škole i za par trenutaka napravite test koji će učenici raditi u računarskoj učionici. U ovom slučaju ni vama, a ni đacima nije potrebno računarsko iskustvo!

 • Šta o on-line seminaru kažu Vaše kolege

  U ovom tekstu kopirali smo apsolutno sve tekstove (mailove) koje smo dobili od polaznika on-line seminara "Da svaka učionica bude multimedijalna" koji je ujedno i bio prvi seminar ove vrste (održan pre skoro 10 godina). Seminar je, dok nije bio ugašen, za mesec dana završilo preko 700 zadovoljnih nastavnika.