fbpx

Fudbal i košarka (2014)

Rate this item
(1 Vote)
kosarka i fudbal dupli 160

ZA SVE SPORTSKE SLADOKUSCE
2 MULTIMEDIJALNE ENCIKLOPEDIJE O NAŠEM NAJPOPULARNIJEM I NAŠEM NAJTROFEJNIJEM SPORTU NA 1 DVD-U

Kroz više od 6.000 fotografija, 1.100 minuta filma i na hiljade rezultata i tabela (od početaka svih takmičenja pa sve do juna 2012) upoznaćete svu lepotu igara zvane fudbal i košarka.

 • Pravila
 • Zanimljivosti
 • 6.000 fotografija
 • 1.100 minuta filma!!!
 • Hiljade rezultata i tabela

Cene

- DVD Disk 990 din

O programu

Sledeći aktuelna događanja, gde na svakoj novoj verziji ubacujemo nove i ažuriramo statističke podatke, Multisoft je uradio novu verziju multimedijalne enciklopedije o najpopularnijem sportu na svetu. Program "Fudbal 2014" sada ima duplo više ilustracija, tekstova i filmova, ali je zbog velike količine podataka sa CD-a prešao na DVD što neće više biti problem jer smo sigurno da sada svi korisnici računara imaju DVD uređaj.

Isto važi i za naš najtrofejniji spor, košarku čime dobijate kompletniji disk o sportu u kome smo na olimpijadama, svetskim i evropskim prvenstvima u svim kategorijama osvojili preko 100 medalja.

fud031

Disk između ostalog sadrži:
Pravila i brojne zanimljivosti za oba sporta
Rezultate, tabele, koševe i golove najboljih svetskih reprezentacija na svim olimpijskim, svetskim i evropskim prvenstvima.
Priče o najboljim svetskim reprezentacijama
Priče o najboljim svetskim klubovima
Fotografije i sportske biografije preko 2.000 najboljih svetskih košarkaša i fudbalera

fud021

Rezultate i tabele juniora, kadeta i omladinaca na svetskim i evropskim prvenstvima.
Tabele najvažnijih klupskih takmičenja.
Snimke golova i koševa najboljih fudbalera i košarkaša postignith na raznim takmičenjima širom sveta.
Fotografije i sportske biografije naših najboljih fudbalera i košarkaša

kos011

Najinteresantantnije detalje sa međunarodnih utakmica Crvene Zvezde i Partizan.
Stotine fotografija sa fudbalskih i košarkaških utakmica širom sveta.
Više o svakom programu možete pročitati na njihovim Internet stranicama (Fudbal 2014 i Košarka 2014)

Sve pohvale autorima na trudu uloženom u prikupljanju podataka! - Svet kompjutera

Additional Info

 • Izvod iz recenzije:

   

  Međunarodni sajam knjiga koji je prošlog meseca održan u Beogradu Multisoft je iskoristio da promoviše nove naslove iz edicije Sveznanje, zbirke zapaženih edukativnih izdanja za sve uzraste. Novo izdanje posvećeno je sportu, tačnije najpopularnijim sportovima s loptom koji se danas igraju u svetu.

  Ljubitelje najvažnije sporedne stvari obradovaće Fudbal (vidi opis diska Lopta u SK 12/2005), kompaktna enciklopedija koja čitaoce upoznaje s pravilima igre, najvažnijim rezultatima u državnim i međunarodnim takmičenjima, preko evropskih i svetskih prvenstava, do Olimpijade. Od multimedijalnog materijala izdvajaju se snimci golova najboljih fudbalera, kao i stotine fotografija sa utakmica širom planete.

  Na sličan način koncipiran je i disk Košarka koji se ističe bogatstvom ilustracija (1500 fotografija, 200 minuta filma, u okviru kojih su i antologijski snimci Đorđevićevih „trojki” i Danilovićevog zakucavanja preko Sabonisa).

  Svet kompjutera

Read 2803 times

Sa njim smo počeli

Najbolji i najpopularniji disk u Srbiji svih vremena - Najbolji disk na Sajmu knjige - Predstavnik Srbije na Prvom Svetskom Samitu Informatičkog Društva, Ujedinjene Nacije

Preporučeni tekstovi

 • Platite i preuzmite programe
  Platite i preuzmite programe

  Od odluke da kupite multimedijalni obrazovni program, preko downloada i plaćanja, pa sve do njegovog startovanja na vašem računaru može proći samo 5 minuta. Plaćanje možete ostvariti na 2 načina:

 • Namena programa (po uzrastu korisnika)
  Namena programa (po uzrastu korisnika)

  Naši multimedijalni programi su namenjenim različitim grupama. U narednoj tabeli su navedene ciljne grupe za sve naše originalne programe.

  PREDŠKOLCI (VELIKI POPUST)

  PRVACI (VELIKI POPUST)

  DRUGACI (VELIKI POPUST)

  TREĆACI (VELIKI POPUST)

 • Najbolji na Didacti u Hanoveru
  Najbolji na Didacti u Hanoveru

  My Book Machine Editor je proglašen za najbolji obrazovni alat na najvećem evropskom sajmu obrazovanja, Didacta 2015 u Hanoveru, Nemačka.

  Rečenica kojom je žiri završio obrazoloženje glasi: "Žiri čestita MyBookMachine timu na osvajanju nagrade Digita 2015 kao NAJBOLJI OBRAZOVNI ALAT i programu želi veoma veliku distribuciju i upotrebu, baš takvu kakvu zaslužuje!". Celo obrazloženje pročitajte u nastavku teksta.

 • Intelova preporuka za MBM
  Intelova preporuka za MBM

  My Book Machine Editor je postao sastavni deo Intelove IER (Intel Educational Resources) aplikacije za Nemačku u 2015/2016. Ovo je velika pohvala za naš program koji se našao među 7 (sedam) najboljih obrazovnih programa u Nemačkoj. Da napomenemo još i da trenutno radimo i novu verziju još jednog programa (Master Tool) koji se nalazi u ovoj maloj grupi preporučenih programa.