fbpx

Privredna komora Beograda poziva društveno-odgovorne kompanije

Rate this item
(1 Vote)

Поштовани пријатељи,

Деца заслужују учење примерено XXI веку. За то није довољно само поседовање рачунара, већ и одговарајућих образовних програма који ће омогућити развијање економије засноване на знању. Почев од првог разреда основне школе!

покровитељ акције Привредна комора Београда

вас позива да учествујете у акцији

"Обрадујмо децу знањем"

PDF -> допис компанијама - комплетан пројекат - пример уговора
за све објашњење кликните на "опширније"

 

POZIV PRVREDNE KOMORE BEOGRADA KAO POKROVITELJA AKCIJE NALAZI SE I NA NJIHOVOM SAJTU 

Поштовани пријатељи,

Деца заслужују учење примерено XXI веку. За то није довољно само поседовање рачунара, већ и одговарајућих образовних програма који ће омогућити развијање економије засноване на знању. Почев од првог разреда основне школе!

Стављајући у функцију игру као најбољи начин стицања знања („наука се не буба, она се игра“), Мултисофтови мултимедијални програми за најмлађе кориснике олакшавају прве кораке у природним и друштвеним наукама, као и прве кораке у информатици. Урађени су по школским програмима и могу се користити као помоћно средство у настави. Због њих је Мултисофт као мултимедијални издавач са највише признања у земљи представљао Србију на Првом Светском Самиту Информатичког Друштва у организацији Уједињених Нација.

У сарадњи са Привредном комором Београда, Мултисофт је припремио комплет програма за прваке који на DVD диску обухвата 10 наслова: ЦЕ ДЕ БУКВАР, МОЈ ПРВИ РАЧУНАР 1, МОЈ ПРВИ РАЧУНАР 2, ВЕСЕЛА МАТЕМАТИКА 1, СВЕТ ОКО НАС, ВЕСЕЛА ГРАМАТИКА, МОЈ ПРВИ ЕНГЛЕСКИ РЕЧНИК, МОЈ ПРВИ ФРАНЦУСКИ РЕЧНИК, МОЈ ПРВИ НЕМАЧКИ РЕЧНИК и СНЕЖАНА И 7 ПАТУЉАКА. У њима има преко 20.000 звучних записа, 10.000 илустрација, 6.000 задатака, стотине анимираних лекција, игрице, хиљаде слагалица, бојанке итд.

Циљ ове акције је да сви београдски прваци, њих 16.000, поводом предстојеће прославе Св. Саве добију бесплатно свој комплет. У том случају би Мултисофт спустио цену на основне трошкове, 2,5 евра по примерку (попуст од 97,5%!). За реализацију пројекта је потребно скупити 40.000 евра. Уколико успемо да скупимо више новца од предвиђеног, одштампаће се више дискова и биће подељени првацима других општина, почев од оних најнеразвијенијих.

На вама је да одлучите, у складу са својим могућностима, о висини уплате. Уколико подржите ову акцију, ваша компанија ће бити логом назначена на омоту, а на почетним страницама свих програма биће постављен и ваш линк. Величина логоа зависиће од величине вашег учешћа.

На овај начин пружамо вам прилику да обрадујете најмлађе, а вашу друштвену одговорност и допринос образовању свакако ће ценити и одрасли, у првом реду њихови родитељи и наставници.

Молимо Вас да због техничких захтева акције (обавезе додатног програмирања како би друштвено одговорне фирме у сваком програму добиле и лого са линком ка официјелним Интернет страницама, а касније штампе и слања дискова школама) одговор на понуду пошаљете најкасније 7 дана од пријема овог дописа.

Сигурни смо да ћете препознати интерес у овој акцији и радујемо се будућој сарадњи.

Контакт за реализацију програма:
Мултисофт д.о.о: Миодраг Мићић, дипл.инг.ел.
тел: 031-510-040, 510-440, 510-143, 510-543
моб: 064-1530499
е-пошта: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Интернет: www.multisoft.co.rs

Изводи из рецензија Мултисофтових програма за прваке:

“... констатовали смо да одговарајући садржаји обухваћени Учење кроз игру – колекција мултимедијалних образовних програма за први разред основне школе могу да буду корошћени као додатни материјал приликом реализације наставних активности ученика првог разреда основне школе...” - Министарство просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије, 2013

“Стручна комисија Министарства просвете прегледала је компакт диск "Це Де Буквар" рад ауторског тима фирме "Мултисофт", Ужице. Оцењено је да овај јединствен мултимедијални пројекат може корисно послужити као помоћно наставно средство у остваривању садржаја учења азбуке, основа математике, логике као и рачунарске и естетске културе. Пројекат је прилагођен за коришћење у предшколским установама и нижим разредима основних школа и као таквог га препоручујемо за употребу као помоћно наставно средство.” - Министарство просвете Републике Србије, 1999

“Прво мултимедијално CD издање буквара обрадовало је, изгледа читаву нашу редакцију. Та радост у решавању проблема, праћена намерним грешкама и овацијама на невине коментаре спикера, само је потврдила тезу да је у будућности ово најбољи и најинтересантнији начин учења…Уосталом, осам месеци проведених на изради овог пројекта, бројни сарадници на појединим сегментима (текстови, музика, глумци читачи, певачи, снимање и обрада звука), указују на екипу која добро познаје правила у овом послу.” – PC Press

“Це Де Буквар” заслужује чисту петицу и ужива све наше препоруке!” – Свет компјутера

“Овај CD из Мултисофт-ове едиције "За децу" на једноставан и дечјем узрасту примерен начин, помаже да се кроз игру основе енглеског језика науче са што мање муке, а што више забаве. Стога није на одмет поновити речи уводног сонга овог издања, које могу послужити као охрабрење за нови пројекат: "Уз рачунар све је лакше, мало рада, много маште, рачунар сад' децу мами, научите слова сами." – PC Press

“Захваљујући једноставном управљачком систему, бројним упутствима наратора и опција за помоћ у раду, дете ће се програмом служити без помоћи родитеља” – Свет компјутера

“Техничка решења су у складу с највишим стандардима. Весела математика 1 се, као и претходна „Мултисофтова” издања, одликује упечатљивим графичким интерфејсом, интуитивним управљачким системом и богатом звучном подлогом, што све заједно обезбеђује лак и комфоран рад и искључује потребу за било каквом асистенцијом родитеља. Као и у ранијим издањима, „Мултисофт” је и у овом случају доказао да има слуха за напредне идеје и решења стручњака који се залажу за реорганизацију нашег школског система.” - Свет компјутера

„Нови наслов из едиције Весела наука „Мој први рачунар 1“ ужичке компаније Мултисофт намењен је деци која праве прве кораке у свет рачунара. У питању је занимљив, садржајан и богато илустрован мултимедијални курс рачунарства који се од сличних електронских курсева разликује по томе што је посвећен деци „од главе до пете”: једноставан језик, добро уобличен интерфејс и интерактивни елементи који држе пажњу чине програм потпуно приступачним циљној групи корисника, којима током рада неће бити потребна помоћ искуснијих.“ - Свет компјутера

Комплетне информације о програмима из комплета

Све о Мултисофтовим понуђеним образовним програмима (препоруке, критике, демонстрационе филмове, галерије...) можете прочитати кликом на један од следећих наслова:

CE DE BUKVARMOJ PRVI ENGLESKI REČNIKMOJ PRVI NEMAČKI REČNIKMOJ PRVI FRANCUSKI REČNIKSNEŽANA I 7 PATULJAKAMOJ PRVI RAČUNAR 1. DEOMOJ PRVI RAČUNAR 2. DEO,VESELA MATEMATIKA 1VESELA GRAMATIKASVET OKO NAS

Пример начина сарадње Мултисофта и компанија које подржавају акцију

Свака друштвено одговорна компанија ће на име финансијског учешћа у акцији и уговора који ће закључити са Мултисофтом добити знак и линк на свим програмима, величине која одговара проценту уплаћеног новца у целој акцији.

На уговорима Мултисофта и друштвено одговорних компанија писаће да је компанија за одговарајући износ купила одговарајући број образовних дискова за прваке, као и да се Мултисофт обавезује да исте пошаље одговарајућим школама. Пример: ако компанија уплати противредност од 1.000 евра добиће од Мултисофта рачун да је купила 400 образовних дискова за прваке, а затим и уговор са Мултисофтовим обавезама.

* У случају да компаније желе да имају ексклузивитет и да (без обзира на проценат учешћа) саме имају знак на дисковима и у програмима који се за њихов рачун деле првацима, на име додатног програмирања и одвојене штампе морају уплатити 1 евро више за сваки примерак (нпр. за 400 дискова уместо 1.000 евра морају уплатити противредност од 1.400 евра)

Без обзира на то да ли ћемо акцијом успети да прикупимо довољна средства за све београдске прваке, уговор ће Мултисофт обавезивати да на име куповине одређеног броја дискова, исте пошаље одређеним београдским школама (списак школа и број првака у свакој, као и редослед слања биће уговорен са београдском комором и београдским секретаријатом за образовање).

Контакт за реализацију програма

Мултисофт д.о.о: Миодраг Мићић, дипл.инг.ел.
тел: 031-510-040, 510-440, 510-143, 510-543
моб: 064-1530499
е-пошта: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Интернет: www.multisoft.co.rs

Read 1531 times

Sa njim smo počeli

Najbolji i najpopularniji disk u Srbiji svih vremena - Najbolji disk na Sajmu knjige - Predstavnik Srbije na Prvom Svetskom Samitu Informatičkog Društva, Ujedinjene Nacije

 • Platite i preuzmite programe
  Platite i preuzmite programe

  Od odluke da kupite multimedijalni obrazovni program, preko downloada i plaćanja, pa sve do njegovog startovanja na vašem računaru može proći samo 5 minuta. Plaćanje možete ostvariti na 2 načina:

 • My Book Machine
  My Book Machine

  UDAHNITE ŽIVOT KNJIGAMA - Kreirajte pripreme za čas, mesečne ili godišnje planove, pomoćna nastavna sredstva, uputstva ili vežbe za rad na času ili kod kuće. Uz MBM Editor one neće imati samo tekstove i statične ilustracije već će biti „žive“, pune multimedijalnih zapisa, umetnutih podataka iz drugim programima, animacija, objekata ili celih Internet stranica, multimedijalnih vežbi i drugih interaktivnih datoteka. Naučite i učenike da kreiraju svoje knjige. U nastavku teksta otvorite neku od MBM knjiga ili pogledajte primer "pisanja" knjige.

 • Digitalne folije i Kreator Folija - Cene (sa velikim popustima)
  Digitalne folije i Kreator Folija - Cene (sa velikim popustima)

  O Kreatoru Folija i Digitalnim folijama znate već putno, a ovde ćemo samo objasniti cene i moguću uštedu.

  SVE CENE POGLEDAJTE U NASTAVKU TEKSTA...

 • Namena programa (po uzrastu korisnika)
  Namena programa (po uzrastu korisnika)

  Naši multimedijalni programi su namenjenim različitim grupama. U narednoj tabeli su navedene ciljne grupe za sve naše originalne programe.

  PREDŠKOLCI (VELIKI POPUST)

  PRVACI (VELIKI POPUST)

  DRUGACI (VELIKI POPUST)

  TREĆACI (VELIKI POPUST)

 • Namena programa (za predavače)
  Namena programa (za predavače)

  Pogledajte kako Vam Multisoft može pomoći u pripremi i izvođenju nastave. Ovde ćemo nabrojati sve programe koje možete koristiti (po predmetima i uzrastima)