fbpx

Demo verzije inostranih programa

Rate this item
(1 Vote)

Većina programa koje smo lokalizovali sa inostranim partnerima ima i probnu verziju, a možete ih preuzeti na ovim stranicama.

Hard Disk Šerif, FastViewer, EyeSpeak ENGLISH, Desktop Manager

FastViewer

Probna verzija programa FastViewer je kompletno funkcionalna samo što konekciju između mastera i klijenta prekida nakon 5 minuta. Za rad sa programom morate preuzeti dve datoteke,

Master modul se pokreće na master računaru, odnosno računaru sa koga želite da kontrolišete druge računare.

Klijent modul se poziva (zapamtite bez ikakve instalacije) na računaru klijenta, računara koji želite da kontrolišete.

Stranica za preuzimanje oba modula je ovde.

EyeSpeak ENGLISH - demo verzija

Kada preuzmete program samo ga pokrenite i dobićete instaliranu demonstracionu verziju. Naravno da demonstraciona verzija ima malo, ali sasvim dovoljno, primera da vidite način funkcionisanja programa. Ako Vam se program svidi i želite da kupite jednu od dve verzije programa (Standard sa 100 sati i Premium sa 300 sati vežbe) kontaktirajte nas da bi Vam prosledili uputstva o kupovini i preuzimanju jezičkih paketa. Obratite pažnju da Vam je kompletno preuzimanje programa preko Interneta jeftinije za nešto više od 300 dinara.

Za preuzimanje demonstracione verzije kliknite ovde.

Hard Disk Šerif - probna verzija - 30 dana

Probna verzija Hard Disk Šerifa je kompletno funkcionalna verzija koja radi 30 dana. Jedini nedostatak je što je demonstraciona verzija na engleskom jeziku, dok je finalna verzija koju bi kupili od nas urađena kompletno na srpskom.

Pre instalacije
Pre nego instalirate program za svaki slučaj napravite backup svojih podataka, a zatim pogasite ostale programe koji rade u Windowsu. Obratite pažnju da ova probna verzija ne radi na operativnom sistemu Vista. Za noviju verziju nas možete kontaktirati. 

Za preuzimanje Hard Disk Šerifa kliknite ovde.

Desktop Manager i View & Show

Programi Desktop Manager i View & Show koji kontrolišu rad računara u računarskoj učionici se nalaze u jednoj instalaciji koja je kompletno funkcionalna, ali radi samo 30 dana. Pre pokretanja instalacije, pročitajte uputstvo za instalaciju programa, koja se nalazi na stranici za Download svih prospekata. A instalacija se nalazi ovde.

Read 1686 times

Sa njim smo počeli

Najbolji i najpopularniji disk u Srbiji svih vremena - Najbolji disk na Sajmu knjige - Predstavnik Srbije na Prvom Svetskom Samitu Informatičkog Društva, Ujedinjene Nacije

 • Platite i preuzmite programe
  Platite i preuzmite programe

  Od odluke da kupite multimedijalni obrazovni program, preko downloada i plaćanja, pa sve do njegovog startovanja na vašem računaru može proći samo 5 minuta. Plaćanje možete ostvariti na 2 načina:

 • My Book Machine
  My Book Machine

  UDAHNITE ŽIVOT KNJIGAMA - Kreirajte pripreme za čas, mesečne ili godišnje planove, pomoćna nastavna sredstva, uputstva ili vežbe za rad na času ili kod kuće. Uz MBM Editor one neće imati samo tekstove i statične ilustracije već će biti „žive“, pune multimedijalnih zapisa, umetnutih podataka iz drugim programima, animacija, objekata ili celih Internet stranica, multimedijalnih vežbi i drugih interaktivnih datoteka. Naučite i učenike da kreiraju svoje knjige. U nastavku teksta otvorite neku od MBM knjiga ili pogledajte primer "pisanja" knjige.

 • Digitalne folije i Kreator Folija - Cene (sa velikim popustima)
  Digitalne folije i Kreator Folija - Cene (sa velikim popustima)

  O Kreatoru Folija i Digitalnim folijama znate već putno, a ovde ćemo samo objasniti cene i moguću uštedu.

  SVE CENE POGLEDAJTE U NASTAVKU TEKSTA...

 • Namena programa (po uzrastu korisnika)
  Namena programa (po uzrastu korisnika)

  Naši multimedijalni programi su namenjenim različitim grupama. U narednoj tabeli su navedene ciljne grupe za sve naše originalne programe.

  PREDŠKOLCI (VELIKI POPUST)

  PRVACI (VELIKI POPUST)

  DRUGACI (VELIKI POPUST)

  TREĆACI (VELIKI POPUST)

 • Namena programa (za predavače)
  Namena programa (za predavače)

  Pogledajte kako Vam Multisoft može pomoći u pripremi i izvođenju nastave. Ovde ćemo nabrojati sve programe koje možete koristiti (po predmetima i uzrastima)