fbpx

Projektor Folija

Rate this item
(0 votes)

Školama koje ne žele da prave svoje ili prepravljaju već postojeće folije, obezbedili smo jednostavniji program za korišćenje već pripremljenih folija. "Projektovanje" ima sav komfor kao i Kreator jer predavači koriste slične alate (pokazivače, markere, unos teksta, strelice, pokrivke, baterijsku lampu, slajd šou itd), ali bez mogućnosti menjanja sadržaja.

 • Projektor Folija besplatno dobijate na svakom disku sa Digitalnim Folijama
 • svi meniji i objašnjenja su na srpskom jeziku

Korišćenje Projektora Folija tokom predavanja je jednostavno koliko i kliktanje po tasterima miša. Ako nemate potrebu dodatnog pisanja (kucanja) po folijama tokom samog predavanja, tastaturu nećete ni dodirnuti.

Uz svaku foliju pripremljenu za čas automatski dobijate instaliran i Projektor Folija. Upotrebljavajući samo miša možemo startovati lekciju (program), zatim odabrati set folija za predavanje (prikazivanje), automatski startovati prvu ili bilo koju foliju po izboru, uvećati ili umanjiti pojedine delove folija, pokrivati delove ilustracija ili teksta, ili pak automatski pokriti sve tekstove ili druge elemente (objekte) radi ispitivanja učenika. Mišem pozivate i markere i strelice raznih boja, baterijske lampe i ostale virtuelne pomoćne rekvizite.

Na bilo kojoj prezentaciji tokom predavanja možete kucati tekst, ali on neće biti zapamćen u prezentaciji na kraju časa. Ipak, Projektor Folija ima mogućnost pamćenja nekih Vaših novih postupaka (koraka) napravljenih od već urađenih folija. Tako možete kod kuće, uvidevši da Vam za neku priču treba ilustracija napravljena paljenjem 2, 3. i 5, a gašenjem 1. i 4. foije iz nekog seta i da pri tome bude uvećan samo neki, određeni, deo ekrana, istu kombinaciju ne morate ponovo "programirati" na času, već je pre časa možete zapamtiti kao "specijalan korak" u Projektoru Folija. I kasnije puta puštati po vašoj želji.

Osnovni alati koje koristite u Projektoru Folija

 • Dugmad za kretanje od folije do folije, od seta do seta folija
 • Flomasteri (markeri) u 12 boja
 • Alat za crtanje strelica u 12 boja
 • Alat za crtanje linija u 12 boja
 • Alat za unos teksta u 12 boja
 • Kantica sa bojom
 • Gumica
 • Alat za pokrivanje objekata (na više načina)
 • Veoma precizna lupa za kontinualno uvećanje/umanjenje folija (na više načina)
 • Alat za pomeranje ekrana (folija)
 • Alat za snimanje Vaših specifičnih koraka
 • Pokazivač
 • Alat za efekte prelivanja između folija
 • Alat za automatsku prezentaciju (slajd šou)
 • Štampa folija

I još nekoliko alata za paljenje i gašenje setova folija ili pojedinačnih folija, kao i više tipki na tastaturi

S obzirom na velike probleme sa piraterijom Kreator Folija će moći da kupuju samo obrazovne ustanove.

Programi su namenjeni svim vrstama obrazovnih ustanova (od predškolskih do akademskih, od državnih do privatnih).

Cena Kreatora Folija

Pri zaključenju ugovora o ekskluzivnoj kupovini koji školu obavezuje da nijednu kopiju ne sme dati van škole, Multisoft će cenu određivati na osnovu vrste i veličine ustanove, a ne na osnovu broja računara u istoj.

Cena Kreatora Folija do aprila 2017. godine (sa popustom)

Obrazac za izračunavanje cene (u Evrima) je sledeći:
Kreator Folija = (150 + Broj Predavača) + PDV

Primer izračunavanja cene:

Ako škola ima 60 predavača, cena će biti 210 Evra + PDV.
Takođe će profesori škola koje budu nabavile ovaj program moći iste, u cilju pripreme za čas, koristiti i na svojim kućnim računarima. Naravno da programe pored predavača (ali samo u školi!) mogu koristiti i učenici.

Ako škola ima 40 računara i svi profesori imaju računare kući,
sledi da je cena po jednoj kopiji programa malo više od 2 Evra!

Cena Kreatora Folija od aprila 2017. godine

Obrazac za izračunavanje cene (u Evrima) je sledeći:
Kreator Folija = (250 + Broj Predavača * 2 ) + PDV

Ako škola ima 60 predavača, cena će biti (250 Evra + 60 * 2) + PDV = 370 Evra + PDV.
Takođe će profesori škola koje budu nabavile ovaj program moći iste, u cilju pripreme za čas, koristiti i na svojim kućnim računarima. Naravno da programe pored predavača (ali samo u školi!) mogu koristiti i učenici.

Hit u svetu: Program "Kreator Folija" i kompletan opus folija koje je napravila nemačka kompanija co.Tec koristi preko 1000 nemačkih osnovnih škola. I još više škola u celom svetu.

Multisoftova ekskluzivna prava

U državama u kojima Multisoft ima ekskluzivna prava prodaje (Srbija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Makedonija, Slovenija, Rumunija i Bugarska) korisnici će moći da kupe posebno lokalizovane verzije. A same folije ćemo raditi kako na svim jezicima, tako i u svim potrebnim pismima.

Read 53331 times

Sa njim smo počeli

Najbolji i najpopularniji disk u Srbiji svih vremena - Najbolji disk na Sajmu knjige - Predstavnik Srbije na Prvom Svetskom Samitu Informatičkog Društva, Ujedinjene Nacije

Preporučeni tekstovi

 • Platite i preuzmite programe
  Platite i preuzmite programe

  Od odluke da kupite multimedijalni obrazovni program, preko downloada i plaćanja, pa sve do njegovog startovanja na vašem računaru može proći samo 5 minuta. Plaćanje možete ostvariti na 2 načina:

 • Namena programa (po uzrastu korisnika)
  Namena programa (po uzrastu korisnika)

  Naši multimedijalni programi su namenjenim različitim grupama. U narednoj tabeli su navedene ciljne grupe za sve naše originalne programe.

  PREDŠKOLCI (VELIKI POPUST)

  PRVACI (VELIKI POPUST)

  DRUGACI (VELIKI POPUST)

  TREĆACI (VELIKI POPUST)

 • Najbolji na Didacti u Hanoveru
  Najbolji na Didacti u Hanoveru

  My Book Machine Editor je proglašen za najbolji obrazovni alat na najvećem evropskom sajmu obrazovanja, Didacta 2015 u Hanoveru, Nemačka.

  Rečenica kojom je žiri završio obrazoloženje glasi: "Žiri čestita MyBookMachine timu na osvajanju nagrade Digita 2015 kao NAJBOLJI OBRAZOVNI ALAT i programu želi veoma veliku distribuciju i upotrebu, baš takvu kakvu zaslužuje!". Celo obrazloženje pročitajte u nastavku teksta.

 • Intelova preporuka za MBM
  Intelova preporuka za MBM

  My Book Machine Editor je postao sastavni deo Intelove IER (Intel Educational Resources) aplikacije za Nemačku u 2015/2016. Ovo je velika pohvala za naš program koji se našao među 7 (sedam) najboljih obrazovnih programa u Nemačkoj. Da napomenemo još i da trenutno radimo i novu verziju još jednog programa (Master Tool) koji se nalazi u ovoj maloj grupi preporučenih programa.