fbpx

Multisoft za obrazovanje u XXI veku

U više od četvrt veka postojanja, dve decenije smo izdvojili borbi za modernizaciju obrazovanja. Napravili smo preko 100 obrazovnih multimedijalnih programa i nastavnih sredstava namenjenih deci, učenicima, nastavnicima i IT profesionalcima. Njihov kvalitet je dokazan nagradama i priznanjima. Čak i u svetu!

BESPLATNO preuzmite "Rock muziku" (veliku enciklopediju)

Rate this item
(0 votes)
Na 35 godina Live Aida, Multisoft poklanja BESPLATNO preuzimanje i korišćenje velike muzičke multimedijalne enciklopedije "ROCK MUZIKA (PRVIH 50 GODINA)".
Nova verzija (JUL 2020) sadrži više stotina apdejtovanih linkova ka najboljim albumima, singlovima i koncertima na Youtubu. Program "Rock muzika" možete bez ikakve kontrole i plaćanja koristiti narednih 30 dana.
 • 6.500 zvučnih ilustracija (55 sati muzike) u zvučnim galerijama
 • 6.000 slikovnih ilustracija
 • 3.500 linkova ka najboljim nastupima, albumima i celim koncertima na Internetu
 • Istorija svih žanrova

Ne morate se registrovati niti unositi bilo kakve podatke! 

1x Preuzmite (downloadujte) specijalnu verziju program koji se nalazi u jednoj datoteci (OVO RADITE ISLJUČIVO NA WINDOWS RAČUNARU, NE PREKO TELEFONA)

NAPOMENA: kada smo pravili prvu verziju Rock muzike, Youtube još nije bio izmišljen pa smo morali da snimimo hiljade zvučnih ilustracija u trajanju od 30 sekundi (zamislitte toliki posao, prvo izabrati, a onda obraditi silne muzičke zapise). Oni se nalaze u zasebnom zip fajlu. Imaju dva dela, od kojih je prvi korišćen za CD verziju programa, a oba, i prvi i drugi, za DVD verziju programa. Preporučujemo da downloadujete sve dodatne fajlove i da ih razipujete u folderu ZVUK (koji ćete kreirati u okviru foldera sa programom)

preuzmi  preuzmi preuzmi
 GLAVNI PROGRAM sa kompletnom enciklopedijom ( (sa linkovima ka celim pesmama, koncertima ili albumima na YouTubu))
(manje od 55 MB)
GLAVNIH 2.500 zvučnih zapisa
(sa CD verzije - 579 MB)
DODATNIH 4.000 zvučnih zapisa
(sa DVD verzije - 879 MB)

 

KADA PREUZMETE SVE OVE FAJLOVE U FOLDERU "ZVUK" ĆETE IMATI OKO 6.500 ZVUČNIH ZAPISA! 

2xrazipujte (raspakujte) datoteku u folderu po vlastitom izboru  


3x iz raspakovanog foldera "RockMuzika" pozovite program "START"

Prilikom izrade prve verzije Rock-a nije postojao Youtube, a Amazon je bio samo u povoju. Po autorskim pravima (fer korišćenje) ilustrovanje zvučnih zapisa ograničeno je na 30 sekundi, što i jeste dovoljno za informaciju i delimično uživanje, i što je tada već činilo ovu enciklopediju unikatnu na našim prostorima.

Pošto mi i dalje sledimo moderne medije, hiljade zvučnih zapisa (2.500 na CD verziji i 6.500 na DVD verziji) od po 30 sekundi je u ovoj verziji programa, upotpunjeno sa:

- preko 3.000 odabranih Youtube linkova koji će vam omogućiti da vidite kako svi pomenuti autori nastupaju na koncertima i sviraju svoje najpoznatije kompozicije

- preko 1.000 linkova ka kompletnim albumima koje možete čuti opet koristeći Internet i Youtube

- izabranim kompletnim snimcima koncerata koje možete gledati sa Youtuba

Rok stilovi su do 2000. godine detaljno obrađeni (kao i kompozicije i neki izvođači koji nisu pravi rokeri, ali sa velikim uticaj na njih), a onda su više-manje samo nabrojani glavni rok izvođači novog veka koji će biti detaljnije obrađeni neki drugi put. Na nekom drugom mediju.

Kako se svakim danom dodaju novi filmovi (a neki se i skidaju) svi autorizovani korisnici programa će moći da sa našeg sajta program ažuriraju novim verzijama. Nove verzije će se objavljivati jedan put godišnje.

zbog autorskih prava, YouTube je sa ove ilustracije skinuo zvuk, ali ćete ga na računaru imati

Sve o programu OVDE

Program nema nikakvu instalaciju

Ovim smo godinama zadovoljavali probirljive korisnike koji nisu želeli nikakvu instalaciju, već da se program automatski startuje samim ubacivanjem CD-ROM-a u računar (što i dalje funkcioniše).

S obzirom na različite verzije i različita podešavanja Windowsa, danas je moguće da nečiji Windows ne dozvoljava bilo kakav upis u svojim registrima, pa se zato mogu pojaviti i neke poteškoće, ali koje opet možete otkoloniti za par minuta:

Ako Vam Windows ne dozvoljava startovanje programa

* moguće je da će vam Windows u cilju zaštite samo nakon prvog strartovanja programa još jednom tražiti da potvrdite da li želite da pokrenete program (po otvaranja prozora kao na slici ispod). U tom slučaju, na ekranu sličnom kao što je donja ilustracija, prvo kliknite na "More Info" (u gornjem levom uglu) a zatim i na "Run anyway" (dole desno)

 

Read 850 times

Sa njim smo počeli

Najbolji i najpopularniji disk u Srbiji svih vremena - Najbolji disk na Sajmu knjige - Predstavnik Srbije na Prvom Svetskom Samitu Informatičkog Društva, Ujedinjene Nacije

 • Platite i preuzmite programe
  Platite i preuzmite programe

  Od odluke da kupite multimedijalni obrazovni program, preko downloada i plaćanja, pa sve do njegovog startovanja na vašem računaru može proći samo 5 minuta. Plaćanje možete ostvariti na 2 načina:

 • My Book Machine
  My Book Machine

  UDAHNITE ŽIVOT KNJIGAMA - Kreirajte pripreme za čas, mesečne ili godišnje planove, pomoćna nastavna sredstva, uputstva ili vežbe za rad na času ili kod kuće. Uz MBM Editor one neće imati samo tekstove i statične ilustracije već će biti „žive“, pune multimedijalnih zapisa, umetnutih podataka iz drugim programima, animacija, objekata ili celih Internet stranica, multimedijalnih vežbi i drugih interaktivnih datoteka. Naučite i učenike da kreiraju svoje knjige. U nastavku teksta otvorite neku od MBM knjiga ili pogledajte primer "pisanja" knjige.

 • Digitalne folije i Kreator Folija - Cene (sa velikim popustima)
  Digitalne folije i Kreator Folija - Cene (sa velikim popustima)

  O Kreatoru Folija i Digitalnim folijama znate već putno, a ovde ćemo samo objasniti cene i moguću uštedu.

  SVE CENE POGLEDAJTE U NASTAVKU TEKSTA...

 • Namena programa (po uzrastu korisnika)
  Namena programa (po uzrastu korisnika)

  Naši multimedijalni programi su namenjenim različitim grupama. U narednoj tabeli su navedene ciljne grupe za sve naše originalne programe.

  PREDŠKOLCI (VELIKI POPUST)

  PRVACI (VELIKI POPUST)

  DRUGACI (VELIKI POPUST)

  TREĆACI (VELIKI POPUST)

 • Namena programa (za predavače)
  Namena programa (za predavače)

  Pogledajte kako Vam Multisoft može pomoći u pripremi i izvođenju nastave. Ovde ćemo nabrojati sve programe koje možete koristiti (po predmetima i uzrastima)